2777
2789

بایه کاربری دوست شدم خانومه برای دردودل وروزمرگی چون خودم بچه کوچیک دارم نمیتونم زیاد بیرون برم دوستی هم ندارم اونم میگه متاهله وبچه داره فقط نمیدونم چرا هرموقع پیام میده از رابطه میپرسه که مثلا با همسرت چجوری هستی ورابطه داری وچه زمان هایی من هرموقع خواستم ازروزمرگی ازش بپرسم اون جواب میده اما حرف اون فقط درمورد این موضوعات ورابطه هست بهش شک کردم به نظرتون عجیب نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه ک زن نیس ساده😂😂😂😂😂

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

حریم خصوصیت هست و تحت هیچ شرایطی باهیچ فردی درموردش صحبت نکن

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

زن نیست . داره کم کم میپزت،  آمادت میکنه برا مراحل بعدی

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘