2777
2789
عنوان

میشه بیایین نظراتتونوبگین

187 بازدید | 23 پست

سلام دوستای خوبم شب بخیر...چند وقتیه سایت نیومدم دلم واستون تنگ شده  ... خانومای مهربون یه سوال داشتم توروخداهرکی میتونه جوابموبده دریغ نکنه آخه خیلی استرس دارم... سوالم اینه:من دوسالونیمه واسه پیشگیری قرص ال دی میخورم... تاحالا که کم وبیش منظم بود عادتام... ولی ماه پیش معذرت میخوام عادتم مثل قیر بود و فقط ۳روز بود این ماه هم کلا نشدم ولی قرص و قط نکردموچه بشم چه نشم ادامه دادم ... حالا اینو هم بگم که ۳ماهه قرص اعصاب استفاده میکنم و نمیدونم اون توعادتام تاثیرگذاشته یانه... از این ورم ۳،۴روزه نمیدونم بعضی وقتاچراحالت تهوع دارم... خانوما اصلا حالم روحیم خوب نیس قراره دوسه روز دیگه برم دکترببینم چه مرگمه...شما هم تاحالا اینطورشدین تارفتن به دکترخواستم نظرات شماروهم بدونم...این مشکل هم شده واسم قوزبالاقوز...دردام کم بود اینم اومده روش

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرص جلوگیری می‌خوردم ولی هیچوقت اینطور نشدم بخاطر قرصای اعصابت نیست؟ تداخل ندارد با قرصای جلوگیری ...

خانومی ممنون که جوابمودادی...والا نمیدونم که هفته بعداز دکترم میپرسم ولی قرصا مال سه ماه پیشه این دوماهه که قاط زدم...

قرصهای ضد بارداریو قرصهای اعصاب با هم تداخل دارن و اثر قرصهای ضد بارداریو کم میکنه نکنه بارداری

یاامام زمان  

یاامام زمان    

وای توروخدا مراقب باش من پنج سال قرص جلوگیری می‌خوردم راحت بودم یه مشکل عفونی پیدا کردم شروع کردم به مصرف آنتی بیوتیک نگو اثر قرص جلوگیری و مختل کرده دو ماه بعد باردار شدم 

حتما چک کن قرصات با هم تداخل نکنن 

قرصهای ضد بارداریو قرصهای اعصاب با هم تداخل دارن و اثر قرصهای ضد بارداریو کم میکنه نکنه بارداری

خودم یه استرس اومدم سراغم یه هفته پیش بی بی چک زدم منفی بود...وای خدانکنه تواین شرایط..بایه بچه کوچولو با مصرف خیلی قرص.. اگه باردارباشم سقط میکنم ...نه بابا حامله نیستم آخه من چندساله ال دی میخورم مگه میشه باوجود قرص حامله شد؟

وای توروخدا مراقب باش من پنج سال قرص جلوگیری می‌خوردم راحت بودم یه مشکل عفونی پیدا کردم شروع کردم به ...

ایوای نگو...نمیدونم که اخه... بابا من پلی کیستیک بودم واسه دخترم بعد۴ ماه اونم باآمپول و دارو حامله شدم...حالا یهویی بیام باوجودقرص حامله بشم؟

ایوای نگو...نمیدونم که اخه... بابا من پلی کیستیک بودم واسه دخترم بعد۴ ماه اونم باآمپول و دارو حامله ...

فکر کنم ال دی به درمان کیستم کمک می‌کنه نمی‌دونم ولله من اولیمو اونطور حامله شدم بعد دومی که میخواستم و شش ماه طول کشید بشم نمی‌دونم چرا همیشه برعکسه

صدوخورده ای بازدید وفقط دوسه پست...  

فک کنین اینم تاپیک داستان زندگیه... والا اگه منم داستان زندگی و دردای جسمانیمومیگفتم پربازدیدو هم ردمیکرد...