2777
2789
عنوان

خانومای گل متاهل انقدر نرید خونه مادرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 33 پست
نمیدونم چرا از رفت و امد و روابط انسانی بسیارررر متنفرم 😂فقط با دوست صمیمیم درارتباطم اونم دوماه یب ...

منم جز خانواده خودم زیاد اهل رفت و آمد نیستم بیشتر از دو ساعت مهمونی اعصاب من رو به هم می ریزه دست خودم نیست! از جمع هایی که همه با هم حرف می زنن متنفرم آرامش و سکوت خودم رو خیلی بیشتر دوست دارم. سر همین اخلاقم مادرشوهرم بیچاره ام کرد چون انتظار داشت هر روز برم سخنان گوهر بار ایشون در مورد اقوام و خاطرات اقوامش رو که اصلا نمی دونم و دوست ندارم بدونم کی هستن گوش کنم و تازه کلی هم خوشم بیاد وسطش یه چند تا متلکم بار من کنه من باز خر کیف بشم  بیزارم از مهمونی های مزخرف و تکراری مارشوهرم و جاری هایی که حرفی با هم نداریم اما باید هم رو تحمل کنیم. مهمونی فقط دو ساعت اونم با آدمایی که از بودن باهاشون لذت می بریم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر منم نظر شما اشتباه و من زیاد دیدم آدم های این مدلی ک اتفاقا عاشق مادرشون هستن

من تا دلت بخواد از این موارد دیدم که مادر الان تنهاس و افسردگی گرفته چون بچه های وابسته بعد از ازدواج هم وابسته میشن و مهرطلب میشن و کلا مهر و محبتی ندارن به مادر فقط وابسته هستن که وابستگیه منتقل میشه به همسر بچه ای که همش خونه پدر و مادرش یعنی ضعیف بار اومده 

من تا دلت بخواد از این موارد دیدم که مادر الان تنهاس و افسردگی گرفته چون بچه های وابسته بعد از ازدوا ...

چه‌جالب 

من برعکس خانواده های گرم و صمیمی دیدم ک برای هم میمیرن. و اتحاد خوبی دارند همه جا پشت و پناه هم هستن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️