2777
2789
عنوان

کسایی که کنکور قبول شدن

139 بازدید | 16 پست

من امسال دوازدهم تجربی ام و از لحاظ روحی شرایط خوبی ندارم استرسیم و سطحم خوب نی فکر میکنم دیره

از طرفی ام آرزوی دارم یکی از رشته های تاپ رو قبول شم

میشه نصحیتم کنید

حسرت به دل نمون

الانی که شرایطش فراهمه استفاده کن

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته

میدونی اسی بنظرم اصن نیازی به نصیحت نیس

من مشاورم اینجور وختا میگف خب الان نخونی میخوای چیکار کنی

خودت که چن دیقه فک کنی قانع میشی واقعا

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

میدونی اسی بنظرم اصن نیازی به نصیحت نیسمن مشاورم اینجور وختا میگف خب الان نخونی میخوای چیکار کنیخودت ...

درست میگی نخونم کارای بیهوده انجام میدم

همش منتطر معجزه ام

بخدا خجالت میشم تو روی مامان و بابام نگاه کنم

بخون تموم کن این کنکور لعنتیو نزار سال دیگتو بگیره ولی اگه رشته ی مورد نظر قبول نشدی بمون

وای خدا خیلی خسته ام فکر پشت دیوونه ام میکنه

مدرسه مون گیر داده باید بیاید چیکار کنم؟

اول باید هدفتو درست انتخاب کنی تا بتونی انگیزه داشته باشی

ب این فکر کن که اون رشته ای که میخوای بری بعدش میخوای چیکار کنی کجا کار کنی برای چی اصلا، درنهایت به چی برسی

وقتی اون هدف نهاییت رو پیدا کردی میبینی که مثلا اولین راهش کنکوره پس هدف امسال میشه کنکور و بعد میفهمی برای اینکه کنکور رو خوب بدی امروز باید چیکار کنی

و بعد میتونی با یه برنامه ریزی خوب شروع کنی

وای خدا خیلی خسته ام فکر پشت دیوونه ام میکنهمدرسه مون گیر داده باید بیاید چیکار کنم؟

مدرسه برای نهایی خوبه میتونه مفید باشه درصورتی که پرسش ها کلاسی و کوییز‌ هارو مرتب با مدرسه و کلاس پیش بری چون وقتی براشون میخونی انگار برای نهایی هم میخونی

با یه برنامه ریزی درست و اصولی میتونی هم مدرسه بری هم برای کنکور آماده شی

مدرسه برای نهایی خوبه میتونه مفید باشه درصورتی که پرسش ها کلاسی و کوییز‌ هارو مرتب با مدرسه و کلاس پ ...

بله حرفت درسته اما من کلاس آنلاین هم دارم اگه هردو باشه خیلی اذیت میشم