2777
2789
عنوان

کسی راهکاربلده بگه من چکارکنم به کجا پناه ببرم ازدست این بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 18 پست
مرسی عزیزم نه والا فقط وفقط خودمم

عزیزم کاش با همسرت حرف بزنی تو بردن بچه به کلاس و ... کمکت کنه یا چند ساعتی ببرتش بیرون هم انرژی اون تخلیه بشه هم تو چند ساعتی استراحت کنی 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

اره

یکی از دلایل بزرگش همین تک بودن و تنهاییشه

معمولا بچه ها وقتی همبازی ندارن همش به مادر چسبیدن و نق نق می کنن دیگه اگر مدلشونم بدخلق و بچه سخت باشه که دیگه وای به حال مادر

نمی دونم جرا تا الان برای دومی اقدام نکردی ولی اگر شرایطش نیست سعی کن بیشتر ببری جاهایی که همبازی داره

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از دلایل بزرگش همین تک بودن و تنهاییشهمعمولا بچه ها وقتی همبازی ندارن همش به مادر چسبیدن و نق نق ...

بحث مارگزیده ازریسمان سیاه وسفید می‌ترسه 

اصلا اصلا نمیخوام به دومی فک کنم شرایطشم نداریم اصلا