2777
2789

بنظرتون هستن کسایی که مشکل جدی با همسرشون ندارن و خوشبختن؟؟

همش بهم میگن طلاق نگیر همه مشکل دارن تو زندگی هرکسی از یه چی داره عذاب می‌کشه!!!

تهش میبینی اکثر اختلافات سربیپولیه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بله همه مشکلاتی دارن منم فعلا بزرگترین مشکلم نامزدیمه💔😭

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه همیشه یه مشکلی هست داخل زندگی

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

همه نقص دارن ، حتی اگه تو ظاهر زندگیشون نباشه تو باطن هست 🌱

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

والا من مجردم و از خیلی جهات خوشبخت
اما این کشمکش بین والدینم داره جونمو میخوره. کشمکش عادی هم نیست..
😀

توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»

هیچ کس زندگیش بدون مشکل نیست

من خودم ازدواج نکردم اما با پارتنرم هیچ مشکلی ندارم

پدر و مادرمم خیلی کم پیش میاد بحث داشته باشن

ولی خب همیشه بحث هست

موندن تو زندگی ای که اذیتت میکنه اشتباهه

اگه همیشه تو دعوایی و خسته شدی برو پیش مشاور و‌بذار کسی که توی این علم مهارت داره کمکت کنه

تهش میبینی اکثر اختلافات سربیپولیه

وای مایه همسایه پولدار داریم .یعنی پولدار که میگم واقعا پولدار هستن .یعنی فقط چندین اپارتمانو زمینوماشین های زیادوووووووهمه چی.بعداین آقا باوجود همسری بسیار زیبا وبلندقد وخانم تحصیل کرده .رفته یکی رو خیلی خیلی پایین ترازخانمش صیغه کرده .ومن هروقت این خانم رومیبینم با وجود طلا های زیاد .لباسهای شیک ماشین خوب .بازهم یه غمی تو صورتشون هست