بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگو حاج خانوم ما ۷۰ کیلو از شما تحویلش گرفتیم الآن ۷۲ کیلوئه . پوفش خوابیده . بد کردم کمک کردم عفونت های بدنش کم بشه ؟ اینقدر غذای ناجور خونه تون خورده بود .
💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
وای منو روانی کردن حالا شوهر من از مجردیش چاق تره ولی زنیکه اسکل ول کن نیست اخری دیگه زنداییشم اضافه شده بود تو جمع هم میگفت😑 گفتم لباسای مجردی شوهرم تنش نمیره،میگفت وایییی نه ما که دیدیمش چاق بود فلان بود گفتم اون اول عروسی بود که خوب میخورد کارش کم بود چاق شده بود تو چشمتون اومده الان کارش سنگینه ،گفتم دفعه بعد اومدی لباسو نشونت میدم که اندازه ش نیست،فرض کن لباس نامزدیمونم اندازه ش نیست ولی چون مادرشوهر شغالم همیشه عادت داره همه جا زر زر کنه و بقیه هم نمیدونن چه زن گهیه باور میکنن،حالا زنیکه تو مجردی به شوهرم غذا نمیداده همش یا سر کارش میخورده یا هم این زنیکه تن ماهی و کنسرو لوبیا و آبگوشت میداده به خوردش😑