2777
2789

رو مخمه بقران مجید 

چند بار تا حالا گفته لاغر شده چقدررر خیلیییی لاغر شده بهش برس زود سام درست کن علاف نشه😐😕 

این طرز حرف زدنشه من هیچی نگفتم اون لحظه 😢کلا مدلشه خیلی زیاد هم دخالت داره تو کارامون راجب پوشش من خیلی نظر میده

چ جوابی باید کلی بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا منم خاهر شوهرام بعد ی مدت طولانی حدودا سه سال شوهرمو دیدن هی گفتن الهی بمیرممم داداش چقد موهات سفیدشده چکار کردی با خودت منم خیلی ریلکس داشتم خیار پوست میکندم🤣 شوهرمم برگشته میگ زندگیه دیگ سخته.. منم با خنده گفتم ن عزیزم ژن تون اینطوریه نگاه ابجیاتم مو سفید دارن سن شونم کمه هااا. دیگ ساکت شدن😒

مادرشوهر منم اینطوره اون موقع که لاغر بود هی میگفت چه لاغر شدی الان که چاقه میگه چقدر چاق شدی بنده خدا شوهرم نمیدونه به کدوم سازشون برقصع

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

برا منم خاهر شوهرام بعد ی مدت طولانی حدودا سه سال شوهرمو دیدن هی گفتن الهی بمیرممم داداش چقد موهات س ...

😅😂 ایول 

من چ غلطی کنم ؟

رابطمو با مادر شوهرم کم کردم خونشون نمی‌رم دیر به دیر میرم بازم حرف میزنم همینجوری 

منم از مدل حرفا زیاد شنیدم

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

وای منو روانی کردن حالا شوهر من از مجردیش چاق تره ولی زنیکه اسکل ول کن نیست اخری دیگه زنداییشم اضافه شده بود تو جمع هم میگفت😑 گفتم لباسای مجردی شوهرم تنش نمیره،میگفت وایییی نه ما که دیدیمش چاق بود فلان بود گفتم اون اول عروسی بود که خوب میخورد کارش کم بود چاق شده بود تو چشمتون اومده الان کارش سنگینه ،گفتم دفعه بعد اومدی لباسو نشونت میدم که اندازه ش نیست،فرض کن لباس نامزدیمونم اندازه ش نیست ولی چون مادرشوهر شغالم همیشه عادت داره همه جا زر زر کنه و بقیه هم نمیدونن چه زن گهیه باور میکنن،حالا زنیکه تو مجردی به شوهرم غذا نمیداده همش یا سر کارش میخورده یا هم این زنیکه تن ماهی و کنسرو لوبیا و آبگوشت میداده به خوردش😑

جوابشو یه بار بده بذار لال بشه بگو مادر جون حس میکنی من براش غذا نمیپزم؟ بعد خطاب به شوهرت بگو غذا ن ...

منظورش اینه تو بهش نمی‌رسی 😐 

دیر غذا میخوره معدش اذیته از غذاهای شماست فلان 

دیوونم کرده