2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چن وقته رفتی پیشش ...نتیجه داشته ؟؟ من اولین باره رفتم 

عزيزم من بارداري اولم پيشش بود

چنديدن سال پزشكي هست

خيلي هارو هم تو مطب مي بينم سريع نتيجه گرفتن 

دكتر خيلي خوبيه مطمئن باش سريع نتيجه مي گيري البته انشالله با توفيق الهي

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
عزيزم من بارداري اولم پيشش بود چنديدن سال پزشكي هست خيلي هارو هم تو مطب مي بينم سريع نتيجه گرفتن&n ...

خداروشکر .... انشالله منم نتیجه بگیرم ...فقط الان بهم وقت بعدی ک داده دقیقا تو تعطیلات هفته بعد میوفته نمیدونم چیکار کنم 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
خداروشکر .... انشالله منم نتیجه بگیرم ...فقط الان بهم وقت بعدی ک داده دقیقا تو تعطیلات هفته بعد میوف ...

شنبه برو مطب بهش بگو 

يه وقت ديگه بهت بده

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
ن اخه روز بعد پریودی باید برم الان امروز پریود شدم ☹☹☹مشهدم نیستم اخه 

اي واي

حتما قسمت نبود اشكال نداره عزيزم

اي واي حتما قسمت نبود اشكال نداره عزيزم

اخا باید دارو مصرف کنم ...خیلی هم داروهاش گرونن ...😭😭😭😭😭ی بار دیگ واقعا نمیشه

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.