2777
2789

۳ماه با یکی بودم خیلی خوب بودیم باهم بعد این یکی دو هفته کلا کم پیام میداد بعد گفت سرم شلوغه نتونستم پیام بدم بعدش دو روز پیش حرف زدیم خوب بودیم دعوام نداشتیم ولی ی هویی دیدم دیروز چتو حذف کرده و منو بلاک کرده بدون هیچ دلیلی💔

آخههه چرااا واقعا از دیروز تا الان خیلی ناراحتم

از طرفیم نمیشه گفت آویزونش بودم یا فلان چون تو این۳ماه همش اون اول پیام میداد و تقریبا هرشبم پیام میداد کن فک کنم کلا ۴بار فقط بهش اول پیام دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه دیگه عزیزم مجازی همیشه همینطوره...اشکال نداره میگذره بهش فکر نکن چند ماه دیگه اصلا تعجب میکنی همچین ادمی تو زندگیت بوده:))

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

من با رئیس کاری‌ام در مورد مساله کاری حرف می‌زنیم بعد یکهو دوطرفه چت ها رو میپاکه از ترسش محل کار بهش گفتما....ولی خب گفت خانومم حساسه فک میکنه چیزی بینمون گفتم ببخشید من باید گزارش کاری بدم گزارش کاری عاشقانه هستش مگ ؟؟؟؟الان ک دوسه مورد لازمش شده گفتش سیو داری گوشیت گفتم ن شما ک پاک میکنی دوطرفه من چجوری داشته باشم

نههه نههه مطمئنم مجرد بوده اخه سنیم نداشت۲۰سالش بودبعد حتی بعضی شبام تا ساعت۳ ۴چت میکردیم و عکس میفر ...

متاهل داریم در هفته سه شب ....در هفته رو شب و با یارو صبح میکنه طرفم شکش نرفته والا پسرای الان تو سن ۱۹ ۲۰ متاهل میشن

رفتارش بیشعورانه بوده میتونست مثل ادم بگه بیا این رابطه رو تموم کنم بهر دلیلی ب درد هم نمیخوریم

آره واقعا خیلی ناراحتم

آخه خودش همش میگفت چیکار کنم دوستم داشته باشی یا میگفت من میخوام تو عاشقم شی ی مدت بعدش که دیگه گفت بیا دوست شیم و اینا گفتم باشه سرد شد کمی بعدش و الانم بلاکم کرده

فک کن وقتی دوست معمولی بودیم هرشب پیام میداد ولی وقتی ر.ل زدیم بعضی وقتا دو سه روز ی بار پیام میداد تا دیروز که بلاکم کرد

آره واقعا خیلی ناراحتمآخه خودش همش میگفت چیکار کنم دوستم داشته باشی یا میگفت من میخوام تو عاشقم شی ی ...

خاصیت یسری پسرا همینه. دوس دارن واسه یچی بجنگن وقتی بدست میارن میذارنش کنار. این اخلاق مزخرفیه ولی خو تو پسرا دیده میشه

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . .