2777
2789

بچه ها پسر من‌ بک هفته شده تقریبا که دوتا عمل داشته خونریزی مغزی کرده بود جمجمه اش هم شکسته 

اوردیمش خونه چون گفتن محیط بیمارستان عفونی هست امکان عفونت داره 

تو بیمارستان پانسمان سرش رو من میدیدم با سرم بعضی وقتا میشورن بعضی وقتا هم فقط بتادین میزدن گاز میذاشتن و با بانداژ سوختگی میبستنش و فیکس میشد 

الان با بانداژ معمولی ما میبندیم تو خونه سه روزه هرروز سه بار باز میشه این زخم 

با بدبختی و دعوا شوهرمو فرستادم بره باند سوختگی بگیره که بتونیم فیکسش کنیم اون بهتر چسب میگیره 

عکس زخمش رو‌میذارم تورو خدا راهنمایی کنید منو 

با سرم بشورم نشورم 

بانداژ سوختگی رو خود بیمارستان بهم گفت بگیر از اینا ببند 

تو داروخونه گفتن برای زخم مناسب نیست 

نمیدونم به چه سازشون برقصم از این سفیدا هم چسب نمیگیره هی باز میشه 

گره هم نمیشه زد فشار میاد به سرش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس زخمش رو‌میذارم تورو خدا راهنمایی کنید منو با سرم بشورم نشورم بانداژ سوختگی رو خود بیمارستان بهم ...

اخی..خب نمیشه ببرین ویزیت بعد عمل و از خود دکتر جراحش بپرسین؟    

عکس زخمش رو‌میذارم تورو خدا راهنمایی کنید منو با سرم بشورم نشورم بانداژ سوختگی رو خود بیمارستان بهم ...

بدتر از زخم سوختگی نبست ک عفونت را سریع جذب میکنه

عیب نداره بانداژ سوختگی

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
دکترش در دسترس نیست نه شماره داره نه هیچی یه ادرس مطب دادن به ما هروقت میریم تعطیله

بزن تو گوگل 

اموزش بانداژ سر

راحت ببند براش ک اذیت نشع

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
احساس میکنم نیاز به شستشو داره این زخم خیلی پر از بتادین خشک شده هست🥺🥺🥺میترسم هم دست بزنم اتفاقی ...

سرم بردار بزن رو باند و اروم تمیز کن

فقط سرم زیاد بزن ب باندت

دستت هم نزن ب باند 

باقیچی چیزی نگه دار ،اگ پنس نداری

قبلش هم هرچی میخوای باش کار کنی ضدعفونی کن