2777
2789
عنوان

بیماری اتیسم

220 بازدید | 23 پست

سلام 

ببخشین یه سوالی دارم کلا مغزمو هنگ کرده ینی چجوری بگم همش انرژی منفی به خودم میدم 

شوهرم خیلی بچه دوست داره به امید خدا میخوام سال دیگه اقدام کنیم ولی من همش ته ته دلم میگم بچه ام نکنه مریض باشه نکنه اوتیسمی باشه امروز یه فیلم دیدم یه پسر بود باباشو زد و بعدم آمده گریه میکرد و باباشو بغل می‌کرد کلا دیه خیلی حالم بده 

آیا بچه ای که خدا نخواسته مشکلی چیزی داشته باشه سنو معلوم میشه 

شرمنده من واقعا مغز و روانم مریضه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرم اوتیسمه

نه تنها سونو توی بارداری معلوم نمیکنه، بلکه الان که نوار مغز و ام آر آی هم داده جوابشون اینه که مغز کاملا سالمه

اوتیسم و بیش فعالی اختلال هستند و فقط از روی علائم رفتاری میشه تشخیص داد

اگر بخوای اینجوری فکر کنی که اصلا تمام مدت بارداری استرس داری و این استرس سم هست برای بچه

من پسرم اوتیسمهنه تنها سونو توی بارداری معلوم نمیکنه، بلکه الان که نوار مغز و ام آر آی هم داده جوابش ...

نگهداریش سخته بزرگ کردن‌ش راحت تونستی با شراطیش کنار بیای آیا درمان داره

ینی این همه میرن سونو ماه به ماه ولی هزینه اینا معلوم نیست خوب چی معلومه پس

اختلالات توی سونو معلوم نیست

توی اوتیسم و بیش فعالی مغز کاملا سالمه ولی همون مغز درست رفتار نمیکنه

خیلی مشکلات ژنتیکی و عقب ماندگی ها هم توی سونو معلوم نیست. سونو فقط سندروم داون رو تشخیص میده. عقب ماندگی های دیگه فقط با آمینیوسنتز مشخصه که بسیار هزینه اش بالاست و افراد کمی انجام میدن. ولی خب اوتیسم و بیش فعالی یا اختلال یادگیری با هیچ چیزی مشخص نیست ‌و کلا تا دو سالگی بچه ها معمولا خودشو نشون نمیده

پسر خود من تا دوسالگی کاملا سالم بود و یکدفعه پسرفت کرد

نگهداریش سخته بزرگ کردن‌ش راحت تونستی با شراطیش کنار بیای آیا درمان داره

بله بسیار سخته. خیلی چیزای ساده انجام دادنش برای من همراه با دردسر فراوونه. رفتارهایی داره که وحشتناکه. اصلا نمیشه باهاش خونه کسی رفت. از مردم فراری شدم. زخم زبونای دیگران جگرم رو آتیش میزنه.

درمان قطعی نداره. درمانش نسبی هست . و حتی اون خفیف هاش هم بسیار مشکل دارن چه برسه به شدید ها

اصلا هنوز که هنوزه کنار نیومدم

دخترم هم بخاطر بیماری پسرم هزار و یک‌جور استرس و اضطراب گرفته

نه سالشهپسرمن جزو شدیداست و بیکلام . و خیلی مظلومه

انشالا خوب میشه سلامتیش به دست میاره 

حالا تا شمارو داره ( انشالا 120 سال عمر با عزت داشته باشین)  زیاد مشکل نداره اون روزی که پدر و مادر این طفل معصوم ها نباشن چی به سرشون میاد 

آها اینم بگم میدونم با سوال پرسیدن هام شاید خیلی خوشتون نیاد ولی به بزرگی خودتون ببخشین مشکل بچه آتون ارثی بود یا ازدواجتون فامیلی هست 

انشالا خوب میشه سلامتیش به دست میاره حالا تا شمارو داره ( انشالا 120 سال عمر با عزت داشته باشین) زی ...

دلیل اوتیسم هنوزم ناشناخته هست

ولی ربطی به ازدواج فامیلی نداره

چون قبلا  این مریضی خیلی خیلی کم بود. درصورتی که قبلنا ازدواج فامیلی بیشتر بودش

الان خیلی زیاد شده

و توی کشور های پیشرفته هم بیشتره بخصوص آمریکا

میگن بیشترین عاملش آلودگی محیطی هست و استرس مادر هم موثره