2777
2789
عنوان

تاپیکم انرژی منفی داره🥹

90 بازدید | 12 پست

خانم ها دوتا بچه دارم دوتا فرشته خوب و ناز خداروشکر جفتشون سالم هستن یه دختر و یه پسر 

همسرم خوبه و اگه خونه باشه همیشه کمکم میکنه 

مشکل منم چند ماه ِ حس پوچی دارم انگار ته قلبم یه زخم عمیقِ هیچی خوشحالم نمیکنه 

تو خونه مثل افسرده هام 

همسرم همه تلاشش رو میکنه که ما تو آسایش باشیم 

اما من امید به آینده ندارم با این اوضاع بد جامعه 

بارها به خودکشی فکر کردم اما نتونستم من هم همسرم هم بچه هام رو دوست دارم اما افسرده ام نه مهمونی نه مسافرت نه خرید هیچی خوشحالم نمیکنه 

حالم خیلی بد به همه چی بی تفاوت شدم خداااااااااایا کمکم کن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه سفری چیزی نمیتونین برین که حالو خوات عوض شه؟فیلم ببین ..بیرون برو..این همه تفریح هست

هیچ چی حالم رو خوب نمیکنه هیچی باورت میشه 

قبلا یه نی نی میدیدم دلم براش میرفت دیروز یه بچه با مامانش بود خیلی کوچیک بود بی تفاوت از کنارش گذشتم حتی یه لبخندم نزدم 

با این کارام همسرم رو هم نابود کردم😭😭😭😭

برو روانشناس برای خودت مَشغولیت بزار از بیکاری فکری شدی کفر نعمت نکن

دقیقا هیچ کاری نمیکنم جز خانه داری و بچه داری 

به هیچ دردی نمیخورم خیلی دوست دارم یه حرفه ای آموزش ببینم کار کنم روحیه ام رو باختم 

یعنی چی اوضاع بد جامعه😑این ضعف شماست که شرایط اطرافت رو دلیل و بهونه حال بدت کردی خودت رو تغییر بده برو زندگینامه آدمهای قوی رو بخون که تو دریای مشکلات خوشبخت شدن شما که الحمدالله خیلی چیزا داری که بقیه حسرتشو دارن 

یعنی چی اوضاع بد جامعه😑این ضعف شماست که شرایط اطرافت رو دلیل و بهونه حال بدت کردی خودت رو تغییر بده ...

میدونی چرا اوضاع بد جامعه؟

چون همسرم باید صبح تا شب کار کنه درآمد خوبی هم داره اما انقد همه چی گرون که هیچ چی برای پس انداز برای آینده و بچه ها نمیمونه خیلب چیزای دیگه هست نمیتونم بازگو کنم 

هیچ چی حالم رو خوب نمیکنه هیچی باورت میشه قبلا یه نی نی میدیدم دلم براش میرفت دیروز یه بچه با مامانش ...

خانومای متاهل و خونه دار معمولا بعد یه مدت افسردگی میگیرن..اطرافم زیاد دیدم 

برو دکتر اعصاب بنظرم..شاید بهت رژیم دارویی داد و حالت بهتر شد.واقعا اینو بهت پیشنهاد میدم..

چون خداروشکر وضع زندگیت خوبه و مشکل از جای دیگست

همسرت چیزی بهت میگه مگه؟ک میگی نابود شده

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

خانومای متاهل و خونه دار معمولا بعد یه مدت افسردگی میگیرن..اطرافم زیاد دیدم برو دکتر اعصاب بنظرم..شا ...

نه بیچاره هیچی نمیگه از اینکه من اینجوری شدم اونم حالش بد شده میگه هر کاری میکنم بازم تو خوشحال نمیشی نمیدونم چکار کنم 😭😭😭😭

میدونی چرا اوضاع بد جامعه؟چون همسرم باید صبح تا شب کار کنه درآمد خوبی هم داره اما انقد همه چی گرون ک ...

این شرایط تقریبا برای همه هست گلم ولی خیلی هاهم تو این تورم پولدار شدن باید راهش رو پیدا کرد

خانومای متاهل و خونه دار معمولا بعد یه مدت افسردگی میگیرن..اطرافم زیاد دیدم برو دکتر اعصاب بنظرم..شا ...

باید حاما برم دکتر میدونم که این خلق و خوی من طبیعی نیست دارم از بین میرم