2777
2789
عنوان

تب بچه هاتون با این ویرووس لعنتی

430 بازدید | 45 پست

چند روز طول کشید ک تموم شه؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار روز تب کرد، الآنم بعد گذشت تقریبا پونزده روز خوب نشدیم

چرا انقد سیریشه😭😭

چیکار کردین تو خونه واسه بچتون؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
ای وایچیکار کردین ضمن این دو هفته؟

هیچی دارو بهش بده مایعات سوپ تا خوب بشه بعضی ی هفته کمتر خوب شدن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

هیچی دارو بهش بده مایعات سوپ تا خوب بشه بعضی ی هفته کمتر خوب شدن

پاشویه هم میکنم کوتاه مدت پایین میاد

چرا انقد سیریشه😭😭چیکار کردین تو خونه واسه بچتون؟

نمیدونم چرا انقد طول کشید ،خودمم واگیر کردم ،خوب نمیشم حالا ، کاری نمیشه کرد عزیزم ،داروهاش و سر وقت بده. و غذای آبپز

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

علایمش چیه؟ دختر من از جمعه قبل نه قبلیش، مریض شد تا چهارشنبه. تب شدییید که با دارو و شیاف هم پایین نمیومد و اسهال. دیگه علایم سرماخوردگی و آنفولانزا نداشت

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نمیدونم چرا انقد طول کشید ،خودمم واگیر کردم ،خوب نمیشم حالا ، کاری نمیشه کرد عزیزم ،داروهاش و سر وقت ...

ممنونم ک وقت گذاشتی 

امیدوارم همه زودتر خوب شید 

چ کاری بیشتر موثر بود توی کنترلش؟

پاشویه میکردم و مایعات زیاد میدادم استا و برفن هم دادم  اما شب سوم بشدت بالا رفت شیاف دفلوفناک ۵۰ زدم خداروشکر اومد پایین شب چهارم تبش خیلی ضعیف بود بعدم رفع شد اما گلودرد بعد خوردن آنتی بیوتیک پنج روز طول کشید تا خوب شد

خدایا ااااااااااا شکرت