2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم الکی باشه اخه زیادم هستن تو سایت

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

قبول نمیکنیم😂

و واسمون عجیبه

و شاید جالب باشه تو خانواده های دورمون هرکی دختر زیر ۱۶ بگیره از همه طرف کنسل میشه

نه اینکه واضح باشه ها

خیلی نامحسوس 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

حماقت محض با اینکه سنم کوچیکه ولی قبولش ندارم 

مشترک شدن ادمایی که به بلوغ فکری و عاطفی درست و حسابی نرسیدن و این وسط چیزی بجز شهوت که اسمشو گذاشتن عشق وجود نداره

هیچی به راحتی 

عقلتو اک نگه میداری خیلی چیزها رو قبول که میکنی هیچ از داشتن لذت هم‌میبری و پزش رو  هم میدی 

چیرهایی مثل شوهر دادن بچه ی کم سن 

اوردن بچه ی زیاد تو نبود امکانات 

تو سری خور بودن و عدم استقلال 

و...

هم کلاسیم ۱۷ سالشه پارسال طلاق گرفته یه دختر ۱۷ ساله با کلی کلیشه های ذهنی باز خداروشکر خانوادش پشتش ...

من زن پسر داییم 17 سالشه یه ماه بعد از ازدواجش حامله شد 17 سالگی هم بجش دنیا اومد 

اونوقت من تو روزی که دیدنی بچش رفت بودیم با داداشم دعوا شده بود که چرا لواشک منو خورده🤦‍♀️😂 منم 17 سالم بود

حماقت محض با اینکه سنم کوچیکه ولی قبولش ندارم مشترک شدن ادمایی که به بلوغ فکری و عاطفی درست و حسابی ...

هوس همش هوس و فانتزیه و هیجانه الان من به 15 سالگی خودم نگاه میکنم صد هزار بار خدا رو شکر میکنم با کسی وارد رابطه نشدم

خولستگار راه ندادم