من که ندیدم حس میکنم زیادی بازیگر آقا داره و خانوماش کمه و فیلم اینجوری ندوس😅
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
(👰♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هرگونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️
قشنگه ولی اوایل به نظرم جالب تر بود ضمناینکه به هر حال این سریال نمایش خانگی نیست که نگران هزینش باشید وقبلش سوال کنید ببینید نی صرفه ببینید یانه خب خودتون راحت تو تلویزیون یکی دو قسمت بزنید ببینید اگر خوشتون اومد ادامه بدید نیومدم که هیچ.
آخه یک جوری جواب دادید که این طور حس کردم یعنی بکر کردم شما فکر میکنید که من منظورم اینه که مثلا خودتون بشینید ببینید وقت کسی را نگیرید درصورتی که من متورم این بود که خب تلویزیون خب رایگانه راحت می تونید ببینید متوجه بشید قشنگه یانه پس اگر خودتون ببینید بهتره چوناین جا هرکسی نظر خودش را میدهکه شاید شما اگر خودت ببینی نظرتون متفاوت از نظر این دوستان باشه خرجی که نداره خودتون ببینید وتصمیم بگیرید بهتره.