2777
2789
عنوان

چقدر دور و زمونه خراب شده برگام😐

335 بازدید | 16 پست

توی حسینیه محلمون یه دختر کلاس پنجمی هست که در عرض دو روز خیلی باهام رفیق شده بعد خودش بهم لو داده که از برادر من مه 14 سالشه خوشش میاد چرا؟ 

چون یه رفیف داره که اونم کلاس هفتمیه رفته تو روبیکا به داداش من پیام داده با شماره مختلف داداش منم بلاکش کرده

اونم خوشش اومده که پسره هول نیست و اینا🙂😐

حالا بماند که داداش من هم واقعاخوش قیافه هست

یعنی میخواستم پشت دست بزنم تو دهنش هوف تا حالا تو عمرم اینقدر غیرتی نشده بودم دختره کلاس پنجمی با دوستاشم هماهنگ کرده بوده به جوری شماره دادشمو از گوشی من بردارن 

من الان میخوام جیغ بزن واقعا مردم چجوری بچه هاشون رو تربیت نمیکنن میگن دهه هشتادیا گوذیلا هستن والا ما جلو دهه نودی ها سر تعظیم فرود میاریم🤦‍♀️🤦‍♀️

بعد اون دوستشم که گفتم کلاس هفتمیه اسمش ستایشه بچه طلاقه همه دخرای محلمون رو داره به ببراهه میبره از پسرا فیلم میگره از داداش منم گرفته 

بعنی نمیدونم چی بگم... 

صرفا جهت درد و دل 🖤❤️

الوترشه خودش ۱۵ سالشه الان

ول کن بابا

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤯

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

منم دهه هشتادی ام شمام دهه هشتادی هستی بعضی چیزا به تربیته نه دهه ...

دختره سن حساسیه جوگیره خودتو اذیت نکن ...

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید