2777
2789

من یه پسره ۸ساله دارم خیلی میگف مامان برا من یه داداش بیار پریودیم افتاده بودعقب فکر نمیکردم باردار باشم فک میکردم مثل همیشه هورمونه بدنم بهم ریخته دیروز داشتم با پسرم میرفتم بیرون اونجا کفش میپوشن داشت کفش میپوشید صدام کرد مامان میشه برا من یه داداش بیاری من گفتم هیس طبقه بالاییا شنیدن رفتیم بیرون گفتم یه بی بی چک بگیرم اومدم ۵ صب زدم دیدم مثبته با این امادگیشو نداشتم مبهوت موندم فعلا به پسرم نگفتم حالا از طرفی همش میگه داداش میخوام دختر بشه یعنی ناراحت میشه نمیخواستم دیگه بچه بیارم ولی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبریک میگم برا ماهم دعا کن که پنج سال منتظر اولیشیم

انشالله خدا دامنو به زودیه زود سبز کنه حضرت ابولفضل خیلی حاجت میده من قبل از پسرم یه سقط داشتم پسرمو که باردار شدم دوماهه بودم ضریح حضرت ابولفضلو خواب دیدم  تو خواب بهم گفتن اسمشو بذار ابولفضل منم گذاشتم ابولفضل نذر ابولفضل کن ردخور نداره پسرم همیشه میگف مامان اسم خودم ابولفضله اسم داداشمم میذارم تتولفضل🤣🤣🤣

جلوگیریتون چجوری بودهمن عاشق اینم ناخواسته باردار بشم ۷ساله قسمت نشده🤣

اوخی عزیزم خدا انشالله یه پسره کاکل زری یه دختره چشم عسلی بهت بده اانشالله من ۳،۴ ماه بود جلوگیری نداشتم 

تک فرزندی عالیه . درگیر ی بچه ای استراحت آرامشت بیشتره به خودت میتونی برسی همیشه .‌تو مهمونی ها راحت ...

آره برای پدر مادر خیلی خوبه ولی برای بچه نه دو دل بودم امروز شوک وارد شد😂😂