کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه
قلب داره؟ سن بارداری به حساب پدریود و سونو چقدر تفاووت دارن؟
قلب داشت ولی سونو اولم که رفتم هشت هفته باید میبودم با توجه به پریودم اما گفت شش هفته ای .هفته بعد رفتم گفت باز هم شش هفته ای اما قلب داره.دکترم که سونو دید گفت قلب اشتباه تشخیص داده احتمالا قلب ندارن که رشدد نمیکنه
برو خداروشکر کن مثل من توهفته بالا سقط نداشتی ان شاالله بچه های سالم وصالح بیاری غصه نخور دنیا همینه بخاطر بچه خودتو ناراحت نکن بذار بچه بخواد تو رو بذار اون برای اومدنش تلاش کنه زیاد از خودت مایه نذار
کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه
قلب داشت ولی سونو اولم که رفتم هشت هفته باید میبودم با توجه به پریودم اما گفت شش هفته ای .هفته بعد ...
یه مرکز خیلی خوب برو