2777
2789
عنوان

یه سوال انتخاب رشته

187 بازدید | 20 پست

برای انتخاب رشته نهم می‌خوام برم تجربی

بعد علوم هفتمم 19

علوم هشتمم 15

ریاضی هفتمم 14.5

ریاضی هشتم16

میتونم برم تجربی اگه نمره تخمم بالا باشه؟🤦🏼‍♀️

کلن معدلمم خوبه بد نیس ۱۹.۳۶

ارع میتونی

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی ب معدل نداره ریاضی و علوم و در نظر میگیرن

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

نه از دو متری ریاضی رد نمیشم که ریاضیم خیلی گنده😂

ریاضیت گنده چرا میری تجربی توروخدا خودتو بدبخت نکن همه اولش فکر میکنن دکتر میشن آخرش حتی قبول نمیشن خودتو عذاب نده همه از تجربی پشیمونن اشتباه نکن

اگ هم نتونی میشه شهریور ی امتحان بدی نمراتتو ببری بالا