2777
2789
عنوان

خانه سازمانی و خرید خانه

252 بازدید | 17 پست

ما تو خونه سازمانی میشینیم قراره خونه بخریم همسرم میگه نمیشه به اسم خودم بزنم وگرنه باید بلند شیم گفتم به نام من بزن (من حق تصنیف دارم و شرط کردم ۳ دانگ به نامم بزنه هرچند خودمم خیلی دارم کمک میکنم) اما گفت نمیشه به اسم توام بزنم مشکل میشه تو درجه یک حساب میشی میزنم به اسم مادرم!!

به نظرم داره میپیچونه

نظر شما چیه؟

ماهم توسازمانی میشینیم وهمه خونه دارن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سازمانی کجا ارتشه؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
به اسم خود سرپرست زدن؟مشکلی نداره؟

اره دیگه چون اکثرا شهر غریبن وتو شهر خودشون خونه خریدن 

نه نیرو انتظامی

شرایط نیرو انتظامی رو نمیدونم 

ولی اینو میدونم که نیروانتظامی توسازمانی 5 سال میتونن بمونن

خانه سازمانی هفتاد کیلومتر باید از خونه خودت فاصله داشته باشه بعدشم قبل اینکه تو خونه سازمانی بشینید استعلام میکنن که خونه دارین یانه..بعدش دیگه نه...ب همسرم گفتم اینارو گفت همسر منم نیروی انتظامی و توخونه سازمانی هستیم

میشه از همسرتون سوال کنید بهم بگید

کدوم شهری؟

ما هم سازمانی هستیم و خونه هم داریم سه دونگ به نام من سه دونگ همسرم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔