2777
2789
عنوان

خانومایی که هفته 28 هستن میشه بیاین؟زایمانشون تو دی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 41 پست
منم 28 هفته ام بچم که تنبل بود آمپول ریه زدم دیگه کلا قهر کرده 😴

چندتا زدي؟

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
چراآمپول ریه زدین؟مگه قراره زایمان زودرس داشته باشین؟من دکترم گفت زیر 34 هفته بی تاثیره این آمپول

مشکل کلیه و دفع پروتیین دارم احتمال هر چیزی ممکنه باشه دکترم گفت از 28 میتونی بزنی

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت.پسره من تنبله😯😯😯😯

راستش بعضي وقتا ميترسم ميگم نكنه مشكليه انقدر لگد ميزنه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
راستش بعضي وقتا ميترسم ميگم نكنه مشكليه انقدر لگد ميزنه

نه بابا خدانکنه.من از اینکه تکوناش کمه نگرانم.همش فکرای بد میاد تو ذهنم.

تیکر تولد دوسالگی پسرم😍😘👦

كلا دوران پراسترسي هست تكون ميخوره يه جور ،تكون نخوره هم يه جور دلشوره داره

6 تا  3 تاش تو یه دز بود یه شب ، شب بعدی هم 3 تای دیگه

بعد از تزريق امپول بتا ،ورم هم كردي؟

من مشکل خاصی ندارم.ولی کلا توهم دارم که بچم قراره زود بیاد. همش استرسشو دارم که نیاد

واييييي منم

همش ميگم خدايا كمكم كن خودم روزي كه دكتر ميگه با پاي خودم برم بيمارستان براي زايمان

پس فقط من اینجوری نیستم. راستی من یه موقع هایی احساس ادرار شدید بهم دست میده اگه یه کم دیربرم پهلوه ...

منکه هر ده دقیقه ببخشید تو دستشویی ام وجیش دارم😂😂😂تو این مدت پدرم دراومد.فک کنم آخراش باید اون تو بخابم😂😂😂

تیکر تولد دوسالگی پسرم😍😘👦
منکه هر ده دقیقه ببخشید تو دستشویی ام وجیش دارم😂😂😂تو این مدت پدرم دراومد.فک کنم آخراش باید اون تو ...

دقیقا مثل من.شوهرم میگه توهم داری الکی میری.

میگم آخه این چه ربطی به توهم داره