2777
2789
عنوان

خانومایی که هفته 28 هستن میشه بیاین؟زایمانشون تو دی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 41 پست

بچه ها من اين بچه معجزه خدا برام بوده ٥بار اي وي اف كردم و منفي شد و دكترا غير مستقيم گفتن باردار نميشي،بيخيال شدم كه پارسال طبيعي باردار شدم ولي قلبش تشكيل نشد و كورتاژ كردم دوباره امسال باز طبيعي باردار شدم و الان هفته ٢٧هستم

توي بارداريم هم هفته ١٢خونريزي كردم و بيمارستان بستري شدم

بعدش توي سونوي ان تي عدد ان تيم بالا بود مجبور شدم آمينوسنتز بدم كه خداروشكر سالم بود سونوي آنومالي و اكو قلب هم دادم كه اونم سالم بود 

خلاصه كه همش مشكلات بوده ولي بازم خداروشكر ميكنم 

براي همين همش دلشوره و استرس دارم

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

راستش منم پارسال اردیبهشت یه سقط داشتم.

6هفتم بود...

تجربه خیلی بدی بود.حالا الان سر این یکی از همون ماه اول دلشوره داشتم و دارم هنوز...

ولی توکل بخدا.خودش نی نیهامونو حفظ میکنه انشاله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه هر ده دقیقه ببخشید تو دستشویی ام وجیش دارم😂😂😂تو این مدت پدرم دراومد.فک کنم آخراش باید اون تو ...

من شبها هر دوساعت دستشويي هستم

بيرون اصلا نميتونم برم چون همش بايد دنبال سرويس بهداشتي باشم

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
من شبها هر دوساعت دستشويي هستم بيرون اصلا نميتونم برم چون همش بايد دنبال سرويس بهداشتي باشم

منم همینطور واینکه دکترم اجبارم کرده فقط از سویس فرنگی استفاده کنم وبیرونم که همه توالت فرنگی نداره که....

الان فقط ارزومه كه هفته اول بهمن بشه و زايمان كنم

ان شاء الله بچه هاي همه سالم صالح زيبا و باهوش باشن🙏🙏🙏🙏🙏

دقیقا مثل من.شوهرم میگه توهم داری الکی میری. میگم آخه این چه ربطی به توهم داره

چقد علائممون شبیه همدیگه هست.انشالله هردومون وهمه ی بچه های نی نی سایت نی نی مونو صحیح وسالم بغل بگیریم.وای که چقد منتظر اون لحظه ام😍😍😍😍

تیکر تولد دوسالگی پسرم😍😘👦

شما دكترهاتون خودشون سونو نميكنن ؟

من دكترم دوستم هست هر ماه كه ميرم سونو ميكنه

گفت اگه لازم باشه بهت ميگم بري بيرون سونو بشي

خودم هم سونو ان تي و انومالي رو پيش دكتر پيري رفتم اخرين دفعه ازش پرسيدم دوباره كي بايد بيام سونو؟ گفت اگه دكترت صلاح بدونه و لازم باشه ٢٨هفته

راستی خانوما دکترتون سونوی دیگه ای نداده فعلا؟من ازش خواستم بده گفتم آخر هفته 29 برو یه سونوی معمولی ...

قراره سونو 31 هفته برم

تیکر تولد دوسالگی پسرم😍😘👦
خانمهای باردار چای برامون ضرر داره بخوریم؟

من روزي يكي خيلي كمرنگ ميخورم