2777
2789

بچه ها بنظرتون برای امتحان قلم چی این هفته یازدهم چه ترازی اوکیه و اینکه باید روزی چند ساعت بخونم

نمیدونم چکار کنم که خیلی کندم اون هفته ترازم شد ۵۴۰۰ و تنها دلیل کمشدنش همین بود که به ریاضی و زمین اصلا نرسیدم...

ممنون میشم کمکم کنید❤️

اول تسلط خودت رو افزایش بده رو مطلب . وقتی کامل مسلط شدی آزمون شبیه ساز بزن تو خونه قبل آزمون 

تراز بالا ۶۰۰۰ اوکیه .

بالای۶۵۰۰ خیلی خوبه 

بالای ۷۰۰۰ فوق العاده 

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین تراز قلمچی خیلی ملاک نیست چون تقلب توش خیلی زیاده و تراز واقعی نمیده بهت .تنها چیزی که تو قلم چی مهمه درصداته که هر سری بهتر از قبلشون کنی و مهارت تست زنیت بیشترشه

اخه اینشکلی که به هیچی نمیرسم با این ساعت مطالعه نهایتاااا درسای مدرسه

پس باید  بیشترش کمی این یه پیشنهاده 

ولی الویت اصلیت نهایی ها باشه از نهایی غافل نشو که نهایی ها بیشترین تاثیر رو دارن

درصد زیستم ایندفه ۶۰ بود ولی فیزکم ۲۷ شیمی ۱۳ و ریاضی ۳۰ زمین۷۷ بود

زیستت خیلی خوب بوده برای فیزیک فقط باید تست زیاد بزنی دستت روان شه  

من سال کنکور برای شیمی دفترچه داشتم نکات حفظی رو توش مینوشتم قبل آزمون میخوندم کمک میکرد 

اسی یه سوال

من تا حالا ازمون قلمچی و اینا ندادم و کلا از تراز و درصد و اینا سر درنمیارم

میشه لطفا بگی چکار کنم تا بتونم بفهمم ترازم چنده؟

ازمون باید بدم؟ یا واسه درصدا و اینا

اینم بگم قلمچی ثبتنام نکردم خودم میخونم

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

اسی یه سوالمن تا حالا ازمون قلمچی و اینا ندادم و کلا از تراز و درصد و اینا سر درنمیارممیشه لطفا بگی ...

خب دوهفته یه بار حضوری ازمون میدی ترازم تو صفحه شخصیت مشخص میشه ثبت نام کنی خودشون راهنماییت میکنن