2777
2789

برای فرزند دوم چه وسایلی لازمه بگیریم که واجب باشه و اضافه چیزی نگیریم برای بچه‌ی اولم من خیلی زیاده روی کردم واقعا از روی بی تجربگی نمیخوام اینطور بشه باز

ما برای خواهرم ی کمد گرفتیم و کلی لباس و وسایل جدید و اسباب بازی

چنتا دونه عروسک مونده بود فقط واسش😂

چون بعذ 18سال چیزی از کودکی من نمونده بود😁

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

من فقط لوازم بهداشتی گرفتم و چند دست لباس و پتو  و یه تخت 

کریر و گهواره و قنداق فرنگی و تشک گارد دار و اسباب بازی از بچه اولم‌ مونده و زیاد استفاده نشده

واسه کمد هم که اصلا جا نداریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اول وسایل سلامتیش رو کامل بخر،بقیه مهم نیست،البته اگه نداری

یک ترمومتر خوب 

یک دستگاه استریل کردن شیشه شیر و وسایل

صندلی غذای خوب اگه نداری

صندلی ماشین که جواب بزرگتریش رو هم بده(استاندارد)

کالسکه ای که سبک باشه و راحت جمع بشه

من فقط لوازم بهداشتی گرفتم و چند دست لباس و پتو و یه تخت کریر و گهواره و قنداق فرنگی و تشک گارد دار ...

من از اولی هیچی نگه داشتم همه رو دادم رفت منم جا برای کمد ندارم 

ممنون عزیزم❤️

بنظرم اول وسایل سلامتیش رو کامل بخر،بقیه مهم نیست،البته اگه ندارییک ترمومتر خوب یک دستگاه استریل کرد ...

ممنونم❤️

وسایل بهداشتی جز ترموتر چیزی ندارم

اینارو که گفتی همه رو یادداشت میکنم براش بگیرم ولی برای چند ماه بعده واسه دو سه ماه اول بیشتر منظورم بود که چیا بگیرم که مجبور نشم قبل چهل روزگیش برم خرید

بلوز سایز صفر آستین بلند باشه و جلوش دکمه خور دوتا

رکابی یا تیشرت سایز صفر دو عدد

شلوار سایز صفر ۳ تا

بلوز و تیشرت و شلوار سایز ۱ یک دست

کلاه بچه دو عدد ، روسری یک عدد

جوراب و دستکش

قنداق فرنگی

قنداق پارچه ای ،یا همون  دورپیچ بچه

شیشه شیر( پستونک)

پستونک گول زنی ( دروغی)

روغن بچه

وازلین

دستمال مرطوب

شامپو بچه

پنبه

صابون بچه

مایع لباسشویی کودک

پوشک سایز صفر ، بدو تولد، یک بسته (برای وزن ۲تا ۴ کیلو)

پارچه خشک کن ۳ عدد

برس کودک

ناخن گیر

حوله حمام

لیف

رختخواب بچه هم یه تشک کوچیک و بالشت و پتو مناسب فصل

یه پتو هم گلبافت سایز کوچیک

کیف بچه ، ساک مناسب برای وسایل بچه

من وسایل پسر اولم همشو نگه داشتم هم نو و تمیز کالسکه کریر تشک گاردار،حتی بعضی از لباساش،چه اشکالی داره از وسایل نو و تمیز اولی استفاده کنیم

چن دست لباس خریدم ،قنداق فرنگی گرفتم چون تو زمستون به دنیا میاد کیف گرفتم ،شیشه و پستونک و اینطور چیزا رو هم باید بگیرم 

شمام لباس سایز۱ و ۲ چن دست بخر ‌وچیزای ضروری بعد کم کم میخری

بلوز سایز صفر آستین بلند باشه و جلوش دکمه خور دوتارکابی یا تیشرت سایز صفر دو عددشلوار سایز صفر ۳ تاب ...

الهی که خدا خیرت بده برکت بده به زمانت اینقدر وقت گذاشتی نوشتی برام❤️❤️❤️