2777
2789
عنوان

غذای مجلسی اسون پیشنهاد بدید

127 بازدید | 11 پست

واسه نهار حدود ۱۰ نفر مهمون دارم

۹ ماهه باردارم و واقعا سخته بعضی غذا ها رو درست کنم

رو در بایستی نداریم دفعه قبل لوبیا پلو درست کردم و قبلش قیمه بادمجون

میخواستم قورمه سبزی درست کنم که خودشون امروز واسمون فرستادن

مرغ هم کلا دوست ندارن 

شما یه غذا پیشنهاد بدید 

فسنجون 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فسنجون غذای معروف منهانقدر پختم که منو به اسم فسنجون میشناسن اما سختمه واسه الان

خب اگه رودروایسی ندارین باهم ماکارونی درست کن ولی ترکیباتشو زیادبزن مثل ذرتو قارچو اینا دورچینم زیادبزار تو سفره که خیلی ساده نباشه

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

قیمه که تازه درست کردممرغ هم که نمیخورنکباب لاپلو چجوری درست میشه؟

گوست چرخ کرده با پیاز رنده و ادویه مخلوط میکنی مثل همبرگر سرخ میکنش گوجه هم پوره میکنی میزاری آبکش؟کشیده بشه با روغن و ادویه و سماق سرخ میکنی برنجت رو ابکش میکنی نصفش میریزی قابلمه وسطش یه لایه مواد گوجه بعد گوشتا بعد دوباره گوجه و بقیع برنج میریزی روش میزاری ۱ساعت دم بکشه 

کاهش۴۰کیلو شروع دوباره رژیم ۶تیر وزن۷۰/۶۰۰⬅️۶۹/۹۰۰⬅️

خب اگه رودروایسی ندارین باهم ماکارونی درست کن ولی ترکیباتشو زیادبزن مثل ذرتو قارچو اینا دورچینم زیاد ...

اتفاقا شوهرم همین پیشنهاد رو داد اما میترسم ماکارونی خوب در نیست خمیر شه و به هم بچسبه

یه غذا مثل لوبیا پلو که پختن  راحت باشه مثال بزنید (از عدس پلو متنفرن)