من امسال فارغ تحصیل شدم ولی با معدل و رتبه فوق افتضاح متاسفانه بدترین اتفاقات زندگیم سال کنکورم افتاد حتی خودکشی ناموفق هم داشتم و شاید اون سال سرجمع 20 تا تست هم نزدم و شبی که رتبمو دیدم و فهمیدم یکی از اطرافیانم رتبه تک رقمی شده و من با یه رتبه حدود 100000 که حتی روم نشد به کسی بگم حتی خانوادم واقعا صدای شکسته شدن قلبمو شنیدم و حتی انتخاب رشته هم نکردم روحیم به حدی داغون بود کل روز تو اتاقم بودم و کارم گریه و خوابیدن بود ولی الان میخوام شروع کنم و به طور جدی به رتبه سه رقمی فکر میکنم به نظر شما دیر نیست؟ چون واقعا پسوند پشت کنکوری یکی از تلخ ترین پسوند هاست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم خیلی میترسم از نتیجه ای که سال بعد دارم ولی شروع کن کم کم شروع کن ولی بکن بالاخره
در حال حاضر زندگیم آشفته اس و من مطمئنم که خدا بالاخره یه روز معجزه شو بهم نشون میده ، من تا اون روزی که معجزه رو ببینم منتظرم 🦋💕 .گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی ، صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی🐦❤️🥲
در حال حاضر زندگیم آشفته اس و من مطمئنم که خدا بالاخره یه روز معجزه شو بهم نشون میده ، من تا اون روزی که معجزه رو ببینم منتظرم 🦋💕 .گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی ، صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی🐦❤️🥲