2777
2789

ببخشید دوستم میتونم اینجا ی سوال بپرسم؟

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کیست داشتم قرص اچ دی میخوردم 

بعدش کیستم خوب شد قرص قطع کردم

۱ماه نخوردم و جلوگیری نداشتم

الان ۵روز از موعدم گذشته ولی پریود نشدم

چرا

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
من کیست داشتم قرص اچ دی میخوردم  بعدش کیستم خوب شد قرص قطع کردم ۱ماه نخوردم و جلوگیری نداشتم ...

خب اگ جلوگیری نداشتیدباردارید

از همان روزی که "تـــ ـ eـ ـ ـــو" تموم زندگیم شدی،زندگی زیباستـــ
من مکس ۱۴ رو قبول دارم الکی مثبت نمیشه یه ماه من تخمک گذاری نداشتم مثبت نشد.

من دونوع گرفتم نمدونم کدومش خوبه 

سلام.من یه ‍پسر تقریبا ۳ساله دارم میخوام واسه دختر اقدام کنم اما پریودی منظم ندارم و امروز ۱۳ پری هستم و دیروز و امروز اقدام داشتم و از کیت هم استفاده کردم خط بالا پررنگ شد.چکار کنم دختر باردار شم؟

سلام.من یه ‍پسر تقریبا ۳ساله دارم میخوام واسه دختر اقدام کنم اما پریودی منظم ندارم و امروز ۱۳ پری هس ...

منم امروزسیزدهممه منم دخترمیخام ی خطم انداخته نمدونم عزیزم

روزچندم زدیدتست رو

برای تخمک گذاریم از max استفاده کردم. ولی برای بی بی از لاوین رز و مدیکور استفاده کردم. 

۲ روز ب موعد پریم هاله انداخت. یک روز بعد پری رفتم آز بتا

🍃
سلام.من یه ‍پسر تقریبا ۳ساله دارم میخوام واسه دختر اقدام کنم اما پریودی منظم ندارم و امروز ۱۳ پری هس ...

سلام. منم مثل شما هستم یه پسر 6 ساله دارم و یه دختر میخوام. 3 ماهه تو اقدامم. کیت تخمک گذاری وقتی هر دو تاش پر رنگ باشه یعنی تخمک ظرف 24 الی 36 ساعت آینده آزاد میشه که نباید تو این زمان اقدام کرد. ولی همون پیدا کردن دو خط پر رنگش سخته. منم امروز 16 پریودم بود 3 روزه از کیت استفاده میکنم. ولی هر سه تاش خط پایینی مثل همه😣😣😣

🌷🌷🌷33 سالمه. یه پسر 6 ساله دارم. 3 ماهه اقدامم🌷🌷🌷
سلام. منم مثل شما هستم یه پسر 6 ساله دارم و یه دختر میخوام. 3 ماهه تو اقدامم. کیت تخمک گذاری وقتی هر ...

عزیزم شما که دختر می خواین باید از روز 8پریودی 10.12اقدام کنین بعدش دیگه نباید اقدام داشته باشین.من دخترم 4سالشه الان