2777
2789
عنوان

فولیکول 22 در روز 11

195 بازدید | 5 پست

سلام خانوما،ممنون میشم نظرتونو بگید تا سونو رو فردا ببرم پیش دکترم

ماه سوم اقدامم و برای جنسیت دختر توی اقدامم چون یه پسر دارم

امروز این سونو رو دادم برای بررسی تخمک گذاری و اینا، امروز روز 11 م  هستش دوره هامم 30روزه هستن 

سونو میگه توی روز 11 یه فولیکول 22 در تخمدان چپم دارم و مایع آزاد مشاهده نشد بنظرتون طبق این سونو من تخمک گذاریم کی انجام میشه

خدایا ازت ممنونیم بخاطر زندگی زیبامون که با دادن هدیه قشنگت زیباترش کردی.. خدیابخاطر آرامش زندگیم چقدر شکرت کنم؟ ❤️

امروز یا فردا تخمک ازاد میشه احتمالا 

چون هرروز ۲میل رشد میکنه فردا میشه ۲۴ 

واگه تا پس فردا ازاد نشه و به سایز۲۶برسه احتمال داره کیست بشه 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز یا فردا تخمک ازاد میشه احتمالا چون هرروز ۲میل رشد میکنه فردا میشه ۲۴ واگه تا پس فردا ازاد نشه ...

یعنی خیلی فولیکولم بالاست؟

خدایا ازت ممنونیم بخاطر زندگی زیبامون که با دادن هدیه قشنگت زیباترش کردی.. خدیابخاطر آرامش زندگیم چقدر شکرت کنم؟ ❤️
یعنی خیلی فولیکولم بالاست؟

نه الان سایزش عالیه

کاش همین امروز میرفتید دکتر شاید بهتون امپول ازادسازی تخمک میداد

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
نه الان سایزش عالیهکاش همین امروز میرفتید دکتر شاید بهتون امپول ازادسازی تخمک میداد

نه دارم دعا میکنم تا جمعه آزاد نشه اخه امروز ظهر اقدام داشتم😢 یه دو روز بگذره