2777
2789

ن والا من دارم زرد نشده ی ساله دارمش

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️
ن والا من دارم زرد نشده ی ساله دارمش

من مامانم میخواد بگیره میگه زرد میشه منم سفید دوست دارم بگیرم نمیدونم چیکار کنم 

یجوری زندگی کن انگار قرار نیست ببینی طلوع بعدو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزا اول بگم چرا بعد عکس بفرستم 

بخاری سفید ن بلکه هربخاری به مرور صفحه بالاش رنگه رده هاش لب پر میشه واگر سفید باشع خییلی مسخص میشه بخاریای جدید دیه جنسشون فلزی نیس مثه قبل فقط صفحه بالاش فلزیه بدنشون یه جنسه خاصیه که نمیدونم چیه خلاصه بخاریت به مرور به خاطر گرما روش زرد میشه هاله میندازه اگر حساس نیستی میتونی بخری ولی منومشکی خریدم

بزا اول بگم چرا بعد عکس بفرستم بخاری سفید ن بلکه هربخاری به مرور صفحه بالاش رنگه رده هاش لب پر میشه ...

مرسی عزیزم ❤️

یجوری زندگی کن انگار قرار نیست ببینی طلوع بعدو.