یا کسایی ک اولویت اول همسر یا پارتنرتون هستین چجوری بع این نقطه رسیدین ک اول باشین براش
مدتیه ک دیگه اولویت اول نامزدم نیستم ...میخوام ترمیم کنم رابطه رو لطفا راهنمایی کنید مخصوصا اقایون
در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁
از ما که گذشت ولی شما ادایی باشید،رمز موفقیت همینه
راستش زیاد شبیه مادرش باهاش رفتار میکنم تا نامزدش .خیلی گیر و نصیحت و نگرانی براش دارم
قبلا خیلی پیگیرم بود حرفم براش برو داشت اما الان ن
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزم میخوای رابطتت رو ترمیمم کنیمطالعه کناموزش ببینرو خودت کار کنبا افراد متخصص(روانشناس)مشورت کنای ...
راستش دقیقا نمیدونم چیو مطالعه کنم و چجوری رو خودم کار کنم نیاز دارم یکی بجوه بزاره تو دهنم تا یاد بگیرم .سنم کمی پایینه تجربه ندارم
خودش باید این درک رو داشته باشه که تو رو اولویت قرار بدهوگرن هر کار کنی بی فایدستبه زور ک نمیشه
ایشون آدمیه ک با توجه به رفتار و حرف آدمارو اولویت قرارمیده .اصلا عقلانی نیست بیشتر آدمای زبون باز رو خوب میدونه و جذبشون میشع
از من به تو نصیحت رویه ات رو عوض کن،مردا تحمل و جنبه این رفتارا رو ندارن،تو پارتنرشی مادرش که نیستی
دقیقا نیاز. دارم کسی بهم یاد بده ک چجوری رویه ام رو عوض کنم 🥹