دیروز برای مصاحبه کاری رفتم به یه جایی گفتن کار ما فروش اینترنتی ساعته ، برای آموزش کنار یکی از کسانی که اونجا بود بشینم و حرفاشون رو گوش کنم یه لیست با آدرس و شماره تلفن دست یک خانم بود که با مردم تماس میگرفت و میگفت که شما برنده یک گوشی سامسونگ شدین برای دریافت کالا یک میلیون و چهارصد واریز کنید تا بستهبندی انجام بشه همراه با دو تا ساعت براتون ارسال میشه من اومدم خونه و سرچ کردم متوجه شدم که این کلاهبرداریه براشون پیام فرستادم که من فهمیدم کارتون کلاهبرداریه اما جوابی ندادن با پلیس تماس گرفتم آدرس رو دادم امیدوارم پیگیری کنند
آدرس پیروزی جنب مترو پیروزی کوچه قویمی پلاک ۳ زنگ ۱
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکبار هم به دوستمزنگ زدن گفتن قابلمه برنده شدی و پونصد تومن بریز ید بفرستیم اونم ریخت اونا هم قابلمه فرستادن اما اشغااال که قیمتش اونموقع ۳۰۰ تومنم نبود
اینا هم میفرستن اما فیک و دوزاری بخاطر همین جنبه کلاهبرداری نداره
بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️