2777
2789

دیروز برای مصاحبه کاری رفتم به یه جایی گفتن کار ما فروش اینترنتی ساعته ، برای آموزش کنار یکی از کسانی که اونجا بود بشینم و حرفاشون رو گوش کنم یه لیست با آدرس و شماره تلفن دست یک خانم بود که با مردم تماس می‌گرفت و می‌گفت که شما برنده یک گوشی سامسونگ شدین برای دریافت کالا  یک میلیون و چهارصد واریز کنید تا بسته‌بندی انجام بشه همراه با دو تا ساعت براتون ارسال میشه من اومدم خونه و سرچ کردم متوجه شدم که این کلاهبرداریه براشون پیام فرستادم که من فهمیدم کارتون کلاهبرداریه اما جوابی ندادن با پلیس تماس گرفتم آدرس رو دادم امیدوارم پیگیری کنند 

آدرس پیروزی جنب مترو پیروزی کوچه قویمی پلاک ۳ زنگ ۱ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساده اونایین که واریز میکنن

خانم خیلی مسلط حرف می‌زد و  به اون ها می‌گفت اگر کلاهبرداری بود با تلفن همراه تماس می‌گرفتم تلفن من ثابته و مخابرات تمام مکالمات رو ضبط می‌کنه

یکبار هم به دوستم‌زنگ زدن گفتن قابلمه برنده شدی و پونصد تومن بریز ید بفرستیم اونم ریخت اونا هم قابلمه فرستادن اما اشغااال که قیمتش اونموقع ۳۰۰ تومنم نبود 

اینا هم میفرستن اما فیک و دوزاری بخاطر همین جنبه کلاهبرداری نداره 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
خانم خیلی مسلط حرف می‌زد و به اون ها می‌گفت اگر کلاهبرداری بود با تلفن همراه تماس می‌گرفتم تلفن من ...

وای چقدر عجیب 

کاش به خودشون اطلاع نمیدادی 

فقط به پلیس میگفتی

وای خدا خیرت بده اطلاع دادی ب پلیس

به نظرت به پلیس خبر دادم کاری می‌کنه ؟ 

من وقتی اومدم خونه متوجه شدم کلاهبرداریه بیچاره اون آقایی که واریز کرد دلم براشون میسوزه 

یکبار هم به دوستم‌زنگ زدن گفتن قابلمه برنده شدی و پونصد تومن بریز ید بفرستیم اونم ریخت اونا هم قابلم ...

زمانی که ساعت صفحه کامپیوتری مد شده بود 

به خواهرم زنگ زدن اون زمان ۲۰۰ هزار گرفتن گفتن یدونه برنده شدید اگر پول واریز کنید دوتا میفرستیم 

خلاصه فرستادن ساعت ها فیک بودن اصلا کار نمیکردن😂😂😂

یکبار هم به دوستم‌زنگ زدن گفتن قابلمه برنده شدی و پونصد تومن بریز ید بفرستیم اونم ریخت اونا هم قابلم ...

من تحقیق کردم اصلاً گوشی ارسال نمی‌شه فقط ساعت ارسال می‌کنند پس کلاهبرداریه چون قرعه کشی هم دروغه

زمانی که ساعت صفحه کامپیوتری مد شده بود به خواهرم زنگ زدن اون زمان ۲۰۰ هزار گرفتن گفتن یدونه برنده ش ...

دقیقا برای برادر کوچیک کنم همین شد فکر کرد اپل واچه 😂😂😂 صفحش مثل اسباب بازی پلاستیکی بود 😂

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
من تحقیق کردم اصلاً گوشی ارسال نمی‌شه فقط ساعت ارسال می‌کنند پس کلاهبرداریه چون قرعه کشی هم دروغه

عجب... خوب کاری کردی خدا خیرت بده