2777
2789
عنوان

اینقدر بدم میاد از این خانمایی که

1655 بازدید | 103 پست

خودشون ازدواج کردن بعد به دختر مجرد میگن دیگه هیچ کس بااین گرونی زن نمیگیره. یا میگن ازدواج چیه.هیچ چی تو ازدواج نیست

این خانمها بخیلن. حسودن. فقط به فکر خودشونن

راست میگن خب

منم مجردم ولی خب ازدواج همش مسئولیت و دردسر

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا فک کردی شوهر و خونه داری چیه؟

حمــــــالی 

یکی بیاد اینو بگیره تا خودشو نکشته

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

ببین تا مجردی میگی ازدواج وقتی متاهل شی میگی تجرد وقتی جوونی میگن پیر شی وقتی پیری میگی جوونی کجایی...وقتی بچه ای میگی بزرگ شمم وقتی بزرگ شدی میگی بچگی خوب بود ...ربطی ب حسادت نداره این خصلت آدماس

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

تو ازدواج مشکلات پیش میاد.خیلیا ممکنه به ازدواج به چشم  شکست ببینن در کل به مرد بی اعتماد میشن فک میکنن همشون لنگه همن.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

ازدواج خوبی داره بدیم داره 

من ا ازدواج کردم زندگیمم خوبه ولی مسئولیت زندگی زیاده شده از صبح سرپا بودم تا شبببببب

بعد دلم واسه خودم سوخته که حتی نرسیدم موهامو شونه کنم

شکر راضیم

ولی گاهی میگم کاش ازدواج نمیکردم😂

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

چه تحربه هایی؟

همه ک زندگیاشون مثل هم نیست بعضیا سختی کشیدن نون نداشتن شب بخورن واسه بارداری ب مشکل خوردن مسئولیت زندگی خونه شوهر بچه زندگی بالا پایین داره همش خوبی و خوشی نیس ک

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉