2777
2789
عنوان

بنظرتون نباید اینکارو‌پس بگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 35 پست
😫😫لعنت بهش جواب نمیده میخونه

صبر کن تا چند ساعت دیگه، شاید ادمین هست میخواد با یکی دیگه هماهنگ کنه یا اگه فروشنده هم هست میخواد فکر کنه... اگه تا چند ساعت دیگه جواب نداد پیام بگو چطور شد ؟ اگه باز خوند و جواب نداد چند دقیقه صبر کن بعد بگو میخوام ازتون شکایت کنم 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
صبر کن تا چند ساعت دیگه، شاید ادمین هست میخواد با یکی دیگه هماهنگ کنه یا اگه فروشنده هم هست میخواد ف ...

اگر گفت بفرست هزینه پستشو خودش باید بده دیگه؟؟

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر گفت بفرست هزینه پستشو خودش باید بده دیگه؟؟

نمی‌دونم دیگه باید از خودش بپرسی ‌... ولی اگه گفت خودت باید بدی بگو خب شما جنس سالم نفرستادین من باید خسارتش رو بدم ؟ اگه دیدی آخرش قبول نمیکنه دیگه چاره چیه، وقتی دو تومن پول سینی هم یه صد تومن هم روش 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
نمی‌دونم دیگه باید از خودش بپرسی ‌... ولی اگه گفت خودت باید بدی بگو خب شما جنس سالم نفرستادین من بای ...

مرسی عزیزم

با خرید خیلی میونه ای ندارم ، اما نهایتش سینی رو ساعت 9 میتونی بزاری دم در . ولی اینو نشونه حسابش کن ، انتخاب اصلیت رو قبل از نهایی کردن و ثبت ، خوب بررسی کن ، نه راحت میتونی پس بدیش ، نه عوضش کنی

با خرید خیلی میونه ای ندارم ، اما نهایتش سینی رو ساعت 9 میتونی بزاری دم در . ولی اینو نشونه حسابش کن ...

بهش گفتم عکس بده گفت اخریهش ک شماخریدین 😑نداد منم پولو زده بودم ب حساب☹️از فرستادنش مطمعن بودم اما اینکه یدرصد فک کنم جنس خراب بفرسته نه☹️