2777
2789
عنوان

ازدواج

203 بازدید | 32 پست

به نظرتون اگر یه پسر بگه من دختر میخام با این ملاک ها و خواهر و مادرش بهش پیشنهاد بدن بگن دختر فلان شخص هست میشه سنتی؟ 

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی میتونن باهم صحبت کن وآشنابشن این ازدواج سنتی واسه قدیمابود ک سرسفره عقدهمومیدیدن الان نمیشه ...

به نظرت بی کلاسی و زشته 

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 
به نظرت بی کلاسی و زشته

نه کلاس چیه ،اتفاقا داره تلاش میکنه برای ازدواجش ،دنبال چیزی میگرده که واقعا میخواد نه که تو کوچه و خیابون و دور دور و اینستا دنبال کیس ازدواج بگرده

https://www.mp4.ir/Video?Watch=293163-105071277

به نظرت بی کلاسی و زشته؟

نه ببین خب هر کی یه جور دوست داره من خودم مدرنو ترجیح میدم چون میخوام با طرف دوس بشم موقع عصبانیت و دعوا و خوشحالی و ناراحتی بدونم چیکار میکنه و چطور ادمیه 

نه اینکه سنتی ازدواج کنم ببینم اخلاقامون جور در نمیاد فانتزی های عجیب داره 

ولی هر کدوم خوبی و بدی دارن دیگه مدرن بگیر نگیر داره ممکنه هزار بار بری توی رابطه تازه یکیو پیدا کنی که واقعا عاشقته 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
به نظرت بی کلاسی و زشته

نه عزیزم این چه حرفیه هرکی یه مدل ازدواج میکنه.هیچوقت توقیدوبند اینچیزا نباش.تازه قرارنیس ک همین فردا عقدکنی میتونی بشناسیش باهاش حرف بزنی بعدتصمیم بگیری