2777
2789

سلام فک کنید شما ترک هستین و اقوام کرد.میرین مهمونی پیش شما چطوری حرف میزنن.ب نظرتون باید فارسی حرف بزنن یا کردی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده زن داداش من مازندرانین مال امیرکلا وقتی مارو دعوت میکنن یا ما دعوتشون میکنیم حتی کسی تلفن هم بکنه واضح فارسی حرف میزنن فقط با لهجه 

حتی پدربزرگ مادربزرگشم رعایت میکنن با اینکه براشون سخته  و به نظر من این نشون میده ادمای با شعورین که میخوان جلوی هرجور سوتفاهمی رو بگیرن اینو به خودشم گفتم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

دیگه یه عمره باهم دارن به زبون خودشون صحبت میکنن

طبیعیه وسطاش برگردن به زبون خودشون🤭

با شما فارسی حرف میزنن قاعدتا

بین خودشون اکثرا با زبون خودشون یه وقتاییم بحثایی که به شما هم مربوط میشه فارسی

کلا درهمه😂

ما ی خانواده ترک

رفتیم کردستان

بزرگترای خانواده فارسی بلد نبودن خیلی مسخره و عجیب بود

اما مثلا خاله من با مامانم ترکی حرف می‌زد

صاحب خونه هم با بچه هاش ب زبون خودشون

ک بنظرم اصلا جالب نبود و درستش فارسی صحبت کردن بود

ولی اینجا خیلی جای باحالیه🫠😅

کاربر تبریزی نیستی؟ همونکه ترک بود اقوام مادرشوهرش و مادرشوهرش کورد بودن، میگفت اونجا رفتنی کوردی پچ پچ میکنن بهم میخندن منم نمیفهمم و اذیت میشم نمیرم. 

دوتا کاربری داری؟ 

مهمونی های خانواده شوهر که کلا یه کلمه هم باهم فارسی حرف نمیزدن و عمدا میخواستن ناراحتم کنن منم خیلی عادی سرم تو گوشی و کار خودم بود نمیدونم اینکه من ناراحتی نشون نمیدادم چرا بهشون فشار وارد میکرد 😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من خانواده همسرم اینجوری هستن به لهجه دیگه حرف میزنن اوایل سعی میکردن با من فارسی حرف بزنن ولی ناخود آگاه بهمدیگه که نگاه میکنن ادامه شو به لهجه خودشون میگن . راهی جز یادگیری  نیست ادم انگار تنها میفته من یادگرفتم اونا به زبان خودشون حرف میزنن باهام منم فارسی جواب میدم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اره فامیلای همسرم ترکن ما کوردیم،خونه ی قدبمیاشون رفتم برا پاگشا ترکی حرف میزدن وقتی مخاطبشون ما بودیم فارسی حرف میزدن،همسرمم بلد نبود ترجمه کنه برام 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡