الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانواده زن داداش من مازندرانین مال امیرکلا وقتی مارو دعوت میکنن یا ما دعوتشون میکنیم حتی کسی تلفن هم بکنه واضح فارسی حرف میزنن فقط با لهجه
حتی پدربزرگ مادربزرگشم رعایت میکنن با اینکه براشون سخته و به نظر من این نشون میده ادمای با شعورین که میخوان جلوی هرجور سوتفاهمی رو بگیرن اینو به خودشم گفتم
کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
مهمونی های خانواده شوهر که کلا یه کلمه هم باهم فارسی حرف نمیزدن و عمدا میخواستن ناراحتم کنن منم خیلی عادی سرم تو گوشی و کار خودم بود نمیدونم اینکه من ناراحتی نشون نمیدادم چرا بهشون فشار وارد میکرد 😂😂😂
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
من خانواده همسرم اینجوری هستن به لهجه دیگه حرف میزنن اوایل سعی میکردن با من فارسی حرف بزنن ولی ناخود آگاه بهمدیگه که نگاه میکنن ادامه شو به لهجه خودشون میگن . راهی جز یادگیری نیست ادم انگار تنها میفته من یادگرفتم اونا به زبان خودشون حرف میزنن باهام منم فارسی جواب میدم
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚