2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم حرف بزنم با رفیقم

69 بازدید | 7 پست

من و دوستم بیشتر از ۵ ساله در ارتباطیم

تو این یه سال اخیر متوجه شدم خیلی با هم فرق داریم

اون افراد رو بر اساس پولشون دسته بندی میکنه 

اگه یه نفر کم توان باشه ، اینجوریه که در حد من نیست

اون راحت به افرادی که خوشش نمیاد لقب جnده میده 

تا زنگ میزنه شروع می‌کنه غیبت 

جدا از اینا منو خیلی دوست داره و حمایتم می‌کنه 

و من شخصیتم دقیقا متضاد ایناست 

ولی وقتی با اون حرف میزنم باهاش هم مسیر میشم

و خیلی خیلی چیزای ریز ریز دیگه که کم کم قلبم و ازش دور کرد 

الان من به معنای واقعی کلمه نمی‌تونم باهاش حرف بزنم

حتی نمیتونم تظاهر کنم 

منی که ساعت ها باهاش در تماس بودم 

الان شاکی شده و متعجبه 

و منم دلیل واضحی ندارم برای قطع ارتباط 

نمی‌تونم بگم چون شخصیت خوبی نداری بعد ۶ سال خدافظ , چیکار کنم ؟؟؟

منم همینجور بعد پنج سال متوجه شدم منو رفیق. صمیمیم به درد هم نمی‌خوریم

چون اون درونگرا من برونگرا خیلی همدیگه دوست داریم ولی واقعا نمیتونم تحملش کنم هروقت خواستم جداشیم گریه و التماس قسم نزاشته و منم دوسش دارم اون بهترین منه ولی سختمه اعصابم خورد میشه وقتی باهاشم

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

همه جور آدم وجود داره اگر این شکلی فکر کنیم  خودمان رو از جامعه دور میکنیم  یک آدم تنها میشیم شاید این ویژگی ها رو داشته باش ولی بعدا یک جایی کمکت کنه ولی میتونی ارتباطت رو باهاش در حد معمول کنی نه زیاد صمیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجور بعد پنج سال متوجه شدم منو رفیق. صمیمیم به درد هم نمی‌خوریمچون اون درونگرا من برونگرا خیل ...

وای منم دقیقا اینطوریم ولی بدتر از تو ، من قشنگ انرژی منفی میگیرم ازش 😔

همه جور آدم وجود داره اگر این شکلی فکر کنیم خودمان رو از جامعه دور میکنیم یک آدم تنها میشیم شاید ا ...

متوجه ام چی میگی ولی دوست من ، ما رفته رفته شبیه آدمای دور و برمون میشیم ، حتی بدون اینکه بفهمیم شبیه هم رفتار میکنیم ، واسه همینه نمی‌خوام نزدیکم باشه و این دوستم یه جورایی نزدیک ترین بود به من ، من چطور الان بهش بگم بیا دوست معمولی در حد سلام و علیک باشیم 

متوجه ام چی میگی ولی دوست من ، ما رفته رفته شبیه آدمای دور و برمون میشیم ، حتی بدون اینکه بفهمیم شبی ...

مثلا وقتی کمتر زنگ بزنی کم تر پیام بدی خود به خود کم رنگ تر میشه یک دفعه که نه کم کم