2777
2789

سفیده اصلا زرده نداشت توش وقتی پف کرد اروم اروم قاشق قاشق پودر قند ریختم نمیدونم چرا شل شدن مجبور شدم قاشق قاشق بریزم تو سینی فر ممنون میشم راهنماییم کنید ایراد کارم کجا بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها ممنکنه از گرما باشه مثل خامه قنادییک کمی بذارید تو یخچال خودش بگیرهولی ممکنم هست هنوز نیار به زد ...

ممنونم اینا رو که یکم ارد قاطیشون کردم قاشقی ریختم تو سینی فر دوباره شب امتحان میکنم

چقدر شوهرم عاشق شیرینی مرنگ هست منم دوبار تاحالا امتحان کردم خراب کردم دلم میخواد یاد بگیرم

من تا حالا درست کردم.

خوشم اومد جالب بود.

یه دستوری هست تو پاپیون اسمش گلهای قندیه

من درست کردم باهاش اگه اشتباه نکنم

اما کلا میگن باید سریع ماسوره بزنید خشک میشه مواد

این با همون دستوره

سلام عزیز دوباره امتحان کردم باز زمانی پودر قند اضافه کردن قاشق قاشق و به ارامی هم اصافه کردم نمیدونم چرا باز شل شد ایندفعه پودر نارگیل قاطیشون کردم شد شیرینی نارگیلی با ماسوله زدم گداشتم فر عالی شدن