2777
2789

خب بلاکش کن😐💜

کسانی که به اجبار می کوشند تا جذاب باشند بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر می رسند! جذابیت در ذات انسان هاست✨        💸🎼⚽🌙🍂⭐🌧🥋🎨🍊🎧🪐📖🇮🇷🇪🇸        #خلیج_فارس م نام نامی ات هماره جاودانه است💙🌊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خواهرت بگو😕دوستم به خواهرش گفته بودگوشش رو گرفت پیچوند🤣😁

آره منم از یه طرف حرفای شوهرخواهرم برام مشکوک بود از یه طرف حس کردم خواهرم مشکوکه به شوهرش و رفتارش با من

برا همین به خواهرم گفتم. جزئیاتش رو نگفتم ولی گفتم حس میکنم یه چیزی تو زندگیتون غلطه که شوهرت حواسش به زن های دیگه است

شوهر خواهر من خیلی ادم خوبیه و فکر می کنم از سر خیرخواهی چون من جدا شدم بهم محبت می کرد و پیشنهاد کمک بهم داد اما می دونم که این کار آخر و عاقبت نداره. از خیرخواهی شروع میشه و بعد شکل اون علاقه عوض میشه. کمکش رو قبول نکردم و باهاش سر سنگین شدم به خواهرمم همین جوری توضیح دادم

نمی دونم دیگه خواهرم چیکار کرد که هم شوهرش خودش رو جمع کرد و میونه من و خواهرم به هم نخورد

آره منم از یه طرف حرفای شوهرخواهرم برام مشکوک بود از یه طرف حس کردم خواهرم مشکوکه به شوهرش و رفتارش ...

نبابا اینجوری خوبه باز  شوهر اون برای دوستم پیام داده بود تو خیلی خوبی تو فلانی و.... اونم رفته بود به خواهرش گفته  شوهرت رو جمع کن🤣🤣

نبابا اینجوری خوبه باز شوهر اون برای دوستم پیام داده بود تو خیلی خوبی تو فلانی و.... اونم رفته بود ...

ببین اوایل لحن صحبتش دلسوزانه بود ولی بعد مدتی لحنش یه حالت س.ک.سی گرفته بود من این چیزا رو خو ب حس می کنم

شایدم این یکی از راه های وسوسه شیطون باشه از راه ترحم وارد میشه برا فریب مردای طفلکی 

ببین اوایل لحن صحبتش دلسوزانه بود ولی بعد مدتی لحنش یه حالت س.ک.سی گرفته بود من این چیزا رو خو ب حس ...

اره دیگه شیطانه از هر راهی وارد میشه بخاطر همین میگن که زن و مرد غریبه هیچ وقت باهم تنها نباشن