2777
2789
عنوان

اندر احوالات گیرای نی نی سایتی 😂

486 بازدید | 54 پست

چن روز پیش یکی تاپیک زد اسکرین چت با همسراتونو بذارین .. بعضیا خیلی عشقولانه بودن .. منم هر چی تل و وات و پیامامو چک کردم دیدم نه خیر خبری نیس و کلا پیامامون یا لیست خریده یا احوالات پسرمون رو پرسیدن .. کلی گیر دادم به شوهرم که تو چرا عشقولانه نیستی و منو دوس نداری و این حرفا . اونم هی میگفت این حرفا چیه من تو عمل ثابت میکنم 😅.. 
منم هی میگفتم بیخود . من گفتاریم میخوام . بیا ببین چث مردمو تو نی نی سایت . ببین شوهراشون چه جوری اس میدن ؟تو اصن منو دوس نداری و ...(الان که فکرشو میکنم میبینم خیلی اون موقع لوس و رو اعصاب شده بودم 😓😓)

خلاصه مخشو یه ساعتی کار گرفته بودم.  بیچاره مونده بود .قیافش این شکلی  🙄😯🙁😕😓😒😐😟😧😖😵

حالا امروز جوگیر شده اس داده 😂. صب کنین عکس بذارم 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂 من نمیگم ک اینجور بحرف فلان بحرف

بگمم برعکس بدتر میشه😂😵😷

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑