2777
2789
عنوان

عروسی دعوتم شما باشین میرین یا نه

1006 بازدید | 61 پست

امشب ی شهره دیگه عروسی دعوتم، ۱ساعت و نیم فاصلس،بارون میاد سرده، شام بخوریم باید برگردیم چون صبح شوهرم باید بره سرکار، نمیدونم چیکار کنم، دلم میخواد برم، شوهرم میگه سرده بارونه نریم کادو رو بده مامانت اونجا بزاره، برم یا نه؟

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه نسبتی دارین با عروس و داماد

نوه خاله مامانم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

راه دور خودشونم میدونن ممکنه خیلیا نیان 

بستگی به نسبتشون داره اگه فامیل دور باشن نمیرم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من خودم به شخصه تا الان به هیچ عروسی ای نه نگفتم 

ولی بارون و خارج شهر خدایی احتیاط لازمه 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

نسبتتون مهمه

نوه خاله مامانم

نوه خاله مامانم

بیخیال بابا نمیخواد بری .یا بامانانت اینا برو شوهرت بمونه خونه نیاد

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!