2777
2789
عنوان

گلو درد اصفهان

62 بازدید | 4 پست

خانما من هر ماه دوسه روز گلودرد های بدی میگرم 

به حدی که سوپ هم به زور میتونم بدم پایین هیچ علامت دیگه ای مثل آنفلوآنزا یا سرماخوردگی هم ندارم فقط گلودرد البته تو پاییز زمستون بیشتر اینجور میشم سنگ لوزه ام دارم 

یبار پیش متخصص رفتم گفت مال معده اته حالا دوباره دردهام زیاد شده میخواستم یه متخصص دیگه برم 

تو اصفهان دکتر خوب گوش حلق سراغ دارید شما؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجوری بودم رفتم غدد .گفت از تیروئیدته .دارو داد خوب شدم

واقعا آخه آزمایش ترویید هام تا یکسال پیش نرمال بودن باید دوباره برم آزمایش بدم شما کم کار بودی یا پرکار

واقعا آخه آزمایش ترویید هام تا یکسال پیش نرمال بودن باید دوباره برم آزمایش بدم شما کم کار بودی یا پر ...

خب تایم زیادی گذشته .من پرکاربود تیروییدم .کلا اب هم نمیتونستم بخورم یخورده هم گلوم وروم کرده بود

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢