2777
2789
عنوان

من کفش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 40 پست
کاش زنده بودن من کفشم نمیخواستم فقط یبار میدیدمشون

عزیزم خدارحمتشون کنه کلی کار اینترنتی هست اگه شرایطتشو داری خب انجام بده 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یزد

دسترسم نیستی عزیزم خیلی فاصله مکانی داریم

وگرنه چند تا برات می‌فرستادم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

عزیزم خدارحمتشون کنه کلی کار اینترنتی هست اگه شرایطتشو داری خب انجام بده

شما اگه میشناسی معرفی کن خداخیرت بده روزی ۵۰ تومنم کارکنم حله

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
ممنونم عزیزم فک نکنم اندازمم باشه سایزم ۴۰

الهی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

شما اگه میشناسی معرفی کن خداخیرت بده روزی ۵۰ تومنم کارکنم حله

والا درست اطلاعاتی ندارم همین کارای سوشال مدیا ادمینی چنلو اینا بهتره از ی ادمین بپرسی  فکر کنم تو نی نی سایت کسی ادمین باشه

والا درست اطلاعاتی ندارم همین کارای سوشال مدیا ادمینی چنلو اینا بهتره از ی ادمین بپرسی فکر کنم تو ن ...

تو دیوار که همش الکیه یاباید خیلی وارد باشی یا وارد کانال میکنن برای آموزش هزارتا ویدیو دانلود کنم 

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
تو دیوار که همش الکیه یاباید خیلی وارد باشی یا وارد کانال میکنن برای آموزش هزارتا ویدیو دانلود کنم

تو اینستا یوتیوب تلگرام روبیکا فک کنم اموزشه چیزی بلشه و بتونن راهنماییت کنن

بیشترشون تو اینستا هستن