2777
2789
عنوان

ادم بی چشم و رو

55 بازدید | 4 پست

من یه خیاط مبتدی ام !۳ ماهه کارمو شروع کردم !اولاش اموزش میدیم که یهو وسطاش خوردیم به تایم مدرسه!صابکارم گفت : ۱‌ماه واسم کار کن هم اوکی تر بشی هم کمک منی هم حقوق و مزایا داری و یه مانتو و شلوارم میدوزم واست !قبول کردم تو اون هوای شرجی و گرم هروز میرفتم سر کار !تایم مدرسه تمام شد !صابکارم نه حقوق بهم داد نه حتی مانتو شلوار دوخت!الان من ۱ تا ۲ ماه باید برم پیشش برای تکمیل اموزشم !قصد دارم پول بهش ندم !چون بنظرم حقمو خورده !باید تلافی کنم !البته صابکارم بسیار ادم مهربون و دست و دلبازیع !میخوام بفهمه حس منو !فکر نکنه غلام سیاه پدرش بودم!ناراحتم ازش!با دخترشم صحبت کردم گفتم توقع داشتم زحمت کشیدم ولی ماشالله خوب زبون بازی بلدن !الان دو دلم که بگذرم  یا اینکه وایسم و تلافی کنم ؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم؟؟؟

قراردادتون چی بوده قرار بوده چه جور کار کنی همون کار بکن . نه کم نه زیاد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

قراردادتون چی بوده قرار بوده چه جور کار کنی همون کار بکن . نه کم نه زیاد .

عزیزم کارم پیشش تمام شد ۱ ماه واسش کار کردم و حقوقی بهم نداد به قولاشم عمل کرد الان دوماه باید برم پیشش اموزش خیاطی!