2777
2789
عنوان

شوهرم گفت طلاقت میدم

449 بازدید | 29 پست

دیشب تاپیک زده بودم شوهرم از رانندگی یه زن ديگه تعریف کرد و دعوامون شد،،،حالا دعوامون ادامه دار شد قبول نمیکرد اشتباه کرده توهین می‌کرد بهم و فحش میداد،،،رفتم یه بسته قرص کدئین کامل خوردم و بهش گفتم یه بسته قرص خوردم اونم گفت به درک منم اعصابم خورد شد رفتم اتاق دستمو با تیغ بزنم نیومد حتی دنبالم که نزاره بعد از کلی زمان اومد اتاق تیغ رو میخواست بگیره که گفتم برای تو چه فرقی میکنه و دستمو کلا با تیغ ۱۰باز زدم دستم غرق خون شد ولی نیومد حتی کمکم کنه آرومم کنه فقط نشست فحش و توهین...من به سختی رفتم دستمو با دستمال خودم بستم،،،این زندگی چه فایده ای داره وقتی سر سوزن ناراحتیت برای طرف مهم نیست وقتی انقدر عصبی بشی و اون عین خیالش نشه،،،چه رویاهایی واسه زندگی مشترک داشتم که حالا همش نابود شده....خسته ام از نادیده گرفتناش از تحقیراش از مقایسه هاش از توهیناش....بهم میگه کی بهت ریده که داری سر من خالی میکنی،،،این حرف رو شوهر آدم بزنه دیگه اسمش رو میزارن شوهر...خالی شدم دلم میخواد یا بمیرم یا بمیره،،،خانواده های ماها طلاق رو بد میدونن وگرنه تا حالا صدبار طلاق گرفته بودم رفته بودم

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

بعد از اینکه با تیغ دستمو زدم خونین شدم گفت طلاقت میدم توی اون حال به فکر طلاق بود تا دوای درد بودن خسته ام از این همه عوضی بودن از خودخواهیش 

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از اینکه با تیغ دستمو زدم خونین شدم گفت طلاقت میدم توی اون حال به فکر طلاق بود تا دوای درد بودن ...

خب عزیزم شما مشکل روانی داری که اینکارو کردی به جای نق زدن مشکل روانیتو حل کن

اولا زیادی شلوغش کردی، دوما این رفتارا که تو کردی مثل خودکشی و این حرفا نشونه ضعفه و هیچ مردی زن رو اینجوری نمیپسنده

شوهرت از رانندگی یه زن تعریف کرده چون از طرف زن حس قدرت بهش القا شده چیزی که تو نداری اصلا نداری

برای حفظ زندگیت قوی باش 

عزیزم چقدر ی موضوع کوچیک تو خونتون بزرگ شده،اروم باش،تربیت نشده فحش میده ،اون ب کنار ،از ی خانوم دیگه تعریف کرد اشتباست اما ارزش داره واقعا؟خیانت ک نکرده،شوهر برده من ک نیس،گاهی هم حرف اضافه میزنه ،فکر نکرده حرف میزنه،کوتاه بیا،احترامت دست خودته عزیزم ،تیغ برداشتم یعنی چه،

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

ده ساله دیگه وقتی ب امروزت فکر کنی میفهمی ک چقدر اشتباه کردی

خیلی حساسی گلم اگه ناراحت نمیشی از دستم باید بهت بگم ک به یه تغییر حسابی احتیاج داری

اگه خودت تغییر کنی کم کم شوهرت هم تغییر میکنه 

بی فایدس😭 باید کاربری جدید بزنم😩کـه زخـــم هــر شـــکست من حضــور یـــک جــوانه شد🤍🌱

قطعا رفتارهای قبلیتون با هم بد بوده که کار به این مرحله کشیده . 

همش شوهرتو مقصر ندون . نباید به خاطر تعریف  از رانندگی یه خانم کار به اینجاها بکشونی . 

اگر میبینی اینقدر نسبت به هم بی علاقه هستین جدا بشین . این وضعیت روز به روز بدتر و غیر قابل تحملتر میشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

چرا همتون ریختید رو من چرا هیچکس درک نمیکنه واقعا مقایسه تمسخر تعریف از دیگرون حس خوبی بهتون میده