2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب ،سرکار نمیره کلا؟ یا کار مهمی داری باید جایی بری که اون ندونه 

اگه نه برو کاراتو بکن ناهار ظهرتو بذار

وقتی آدم با حرص یه چیزیو میخواد بدتر برعکسش اتفاق می افته ،کلا بی خیال باش میره بالاخره

ناشکری نکن من الان دلم میخواست عشقم پیشم باشه وقتی چند وقت نبینیش اونوقت نظرت عوض میشه😭😭😭

عشق فرق می کنه تا یه اشغالی مثل این چند روزه سقط کردم دلم تنگه یکی بغلم کنه چند روزه دارم بهش میگم ولی اینقدر نفهم که هیچی حالیش نیست من دلم بغل می خواد می خوام آروم شم البته عیب نداره ساکت اشک ریختم و اون حس و تخلیه کردم 

خوب ،سرکار نمیره کلا؟ یا کار مهمی داری باید جایی بری که اون ندونه اگه نه برو کاراتو بکن ناهار ظهرتو ...

نه شغلش آزاده دست خودشه فکر کنم امروز خدا هم دلش درد اومد واسه من 

عشق فرق می کنه تا یه اشغالی مثل این چند روزه سقط کردم دلم تنگه یکی بغلم کنه چند روزه دارم بهش میگم و ...

عزیز دلم انشاالله خدا بزودی دامنتو سبز کنه و بچتو دراغوشت بگیری💕

بعضی از مردا بلد نیستن محبتشونو ابرازکنن

باور کن همین که مونده خونه به خاطر شماست... فقط،بلد نیست چه کارکنه... خونه مونده شما تنها نباشی ...

شما خودت برو بشین پیشش سرتو بزار رو شونش...

بخدا من الان ارزومه حتی یک لحظه کنارم باشع نفسش بهم بخوره ... دلمون برای هم تنگه ولی مجبوری کنارهم نیستیم...

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

عزیز دلم انشاالله خدا بزودی دامنتو سبز کنه و بچتو دراغوشت بگیری💕بعضی از مردا بلد نیستن محبتشونو ابر ...

دو تا بچه دارم رفتم چند بار رفتم یا گفتم بیا پیشم بخواب ولی نمیاد تو خونه هست ولی مثل بخاری یخچال که هستن هیچ فرقی به حالم نداره 

عزیز دلم انشاالله خدا بزودی دامنتو سبز کنه و بچتو دراغوشت بگیری💕بعضی از مردا بلد نیستن محبتشونو ابر ...

دیگه برام مهم نیس بیاد یا نه این چند روز دلم پر می زد یکی بغلم کنه دلم پر می زد دیشب گفتم دلم میگیره تنها می رم می خوام ولی بازم حالیش نیست 

دو تا بچه دارم رفتم چند بار رفتم یا گفتم بیا پیشم بخواب ولی نمیاد تو خونه هست ولی مثل بخاری یخچال که ...

عزیزممم بچه هاتو بغل کن بوسشون کن😍😍

جلو شوهرت بشین رو مبل بچه هاتو بغل کن و بوسشون کن مردا خیلی حسودن... اونم کم کم میاد سمتت...

دیگه برام مهم نیس بیاد یا نه این چند روز دلم پر می زد یکی بغلم کنه دلم پر می زد دیشب گفتم دلم میگیره ...

شاید ازت دلخوره سر سقط بچه؟؟!!

از ی طرف دوست داره مونده خونه تنها نباشی

ازطرفی بخاطر سقط بچه ازت دلخوره

مردا عاشق بچن دوست دارن از زنی که عاشقشن بچه داشته باشن هر چند تا که باشه