2777
2789
عنوان

پاهام قفل کردن نمیتونم تکونشون بدم

174 بازدید | 15 پست

بچـــــــه ها کــــــمک😭

دیروز روز سوم باشگاهم بود، صبح که بیدار شدم دیدم نمیتونم از شدت درد پاهامو تکون بدم، یکم زیر اب داغ موندم پای راستم دردش کمتر شد و به سختی میتونم تکونش بدم اما پای چپم انقدر بد درد میگیره که حتی نمیتونم بزارمش زمین. 

واسه کوفتگی بعد از باشگاه راهکار دارید؟ 

دارم میمیرم. 

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

سلام برای منم پیش اومده 

من بدون گرم کردن دستگاه زدم اینجور شدم

حمام آبگرم برو 

بعد دوروز خوب شدم 

ماهیچه هام کلا انتقباض داشت

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
سلام برای منم پیش اومده من بدون گرم کردن دستگاه زدم اینجور شدمحمام آبگرم برو بعد دوروز خوب شدم ماهیچ ...

من گرم کردم ولی تمرین پا زیاد داشتم کلا گرفته. 

دردش وحشتناکه. 

باشه بازم میرم زیر آب داغ

مرسی از راهنماییت🌹🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من گرم کردم ولی تمرین پا زیاد داشتم کلا گرفته. دردش وحشتناکه. باشه بازم میرم زیر آب داغمرسی از راهنم ...

عیب نداره عزیزم مهم اینه که درست میشه🥰فداتشم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

از مسکن استفاده کن و استراحت کن .  دیگه هم باشگاه میری اینقدر فشار به خودت نیار . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

از مسکن استفاده کن و استراحت کن . دیگه هم باشگاه میری اینقدر فشار به خودت نیار .

چشم، زیر نظر مربی انجام دادم تمرین هامو ولی خب ۲۴ سال ورزش ندیده بدن🤣🤦🏻‍♀️

اخرین باری که ورزش کردم همون دوران مدرسه نرمش های صبحگاهی بود

چشم، زیر نظر مربی انجام دادم تمرین هامو ولی خب ۲۴ سال ورزش ندیده بدن🤣🤦🏻‍♀️اخرین باری که ورزش کردم ...

چند سالتونه ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من گرم کردم ولی تمرین پا زیاد داشتم کلا گرفته. دردش وحشتناکه. باشه بازم میرم زیر آب داغمرسی از راهنم ...

منیزیم بخور عزیزم 

روزای اول تمرین همینطوره 

عشــــAــــق🔗♥️

بله عزیزم، مربی خصوصی هم گرفتم.

ببین من یه مدت تو باشگاهمون کار میکردم طی اون مدت چندبار مربی عوض کردیم تا اخرش سانس بانوان برداشتیم 

مربی خوب کم پیدا میشه سعی کن از هرکسی برنامه نگیری 

درد بعد تمرین خیلی خوبه اتفاقا ولی شدتش خطرناکه 

اگ درست از دستگاه ها استفاده نکنی ک واویلاس 

حواست باشه علاوه بر گفته مربی خودت فیلم درست استفاده از دستگاه ها ببین 

روزای اول نباید تمرین سنگین داشته باشی  

عشــــAــــق🔗♥️

چند سالتونه ؟

از نحوه نگارشتون اینجور استنباط میشه که 24 ساله ورزش نکردین . 

شما خیلی جوون هستی ، بدنت هنوز کاملا مستعد ورزش هست .