2777
2789
عنوان

فقط متاهل ها بیان🥵

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 36 پست
خوبه مردام یه کم احساس مسئولیت بکنن نه که فقط به فکر لذت و راحتی خودشون باشن تا شما استرس بگیری

عزیزم این استرس و اونم داره چون تو عقد هیچ کدوم نمیخوایم بچه 

ولی خب واقعا حسش کم میشه با اون متوجهم

با خشونت که نگو بهش 😅 در کل گفتم توی عقد زیاد پیش همدیگه نمون

دوست بودیم از قبل 

لحظه شماری میکرده😑🤣منم بدتر 

زود یکسال بگذره دیگه بریم سر خونه زندگیمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص بهتره زیر نظر پزشک مصرف کنید. چون اگر طولانی مدت باشه، برای مدتی نازایی میاره

ال دی که نمیخورم دیگه برا جلوگیری 

اورژانسی هم همون ی بار همسرم همونم قبول نمیکرد بخره میگفت خیلی ضرر داره 

ولی خب راب..طمون خیلی مشکوک بود مجبور شد

اخه قشنگ متوجه میشم بدون اون خیلی همسرم حسش زیادتره🫠گیر کردم

نمیدونم ولی من اصلا نمیخوام بخاطر لذت شوهر عوارض واسه بدنم درست کنم میدونی امپول و قرص چقد برات ضرر داره هنوز شما که عقد هستین بعدا اگ بچه دار نشی خدایی ناکرده همین شوهر که الان برای لذتش داری خودتو فدا میکنی هزار تا بهونه میاره که مشکل داری و...‌

بهتره به فکر خودت باشی بهش بگی من قرص و امپول استفاده نمیکنم اگ میخوای کان اگ نه پس رابطه نداشته بشین 

به فکر خودت باش عزیزم 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

اون بار دقیقا تو تخمک گزاری طبیعی جلوگیری کردیم و شک کردیم قرص خوردم اره من که رو تایم تخمک گزاری دی ...

اورژانسی نخور

لعنتی از سیانور بدتره

همین که منیش رو روی واژنت نریزه اصلا نگران نشو

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
دیگه باید به زور با کا... اوکی شه ما با کان.. رابطه داشتیم بازم هربار ازاسترس میمردمو زنده میشدم

کلا نمیدونم چرا ترجیحشون جلوگیری طبیعیه🫠ولی فکر کنم مجبوریم تا عقدیم

منم هربار استرس دارم البته طبیعی امکان خطا داره دیگه

با کا..اگه پاره نشه نه خیالت راحت

نمیدونم ولی من اصلا نمیخوام بخاطر لذت شوهر عوارض واسه بدنم درست کنم میدونی امپول و قرص چقد برات ضرر ...

عزیزم قرص چند بار خوردم اوکی نبودم نخوردم دیگه اصلا 

آمپول هم نمیرنم 

فعلا فقط طبیعی جلوگیری میکنه ،ولی خب من استرس میگیرم 

ولی اره مجبوریم تا عقدیم پیشگیری و سفت تر کنیم

کلا نمیدونم چرا ترجیحشون جلوگیری طبیعیه🫠ولی فکر کنم مجبوریم تا عقدیممنم هربار استرس دارم البته طبیع ...

اره ماهم دوران عقد واسه کان.. بحث زیاد داشتیم هرازگاهی هم گولم میزد بدون کان.. پیش میرفت 

خداروشکر که گذشت من یه بار پریودیم ۵۸ روز عقب افتاد دیگه مطمئن بودم باردارم ۱۰ تا بی بی چک زدم منفی بود رفتم ازمایش دادم اونم منفی بود دیگه خیالم راحت شد

🤍🐼🥥
اورژانسی نخورلعنتی از سیانور بدترههمین که منیش رو روی واژنت نریزه اصلا نگران نشو

مجبور شدم ولی شنیدم ی بار بیشتر اوکی نیست تو سال🫠

متاسفانه اون ی بار و نمیدونم از دستش در رفت یا تو حس بود که یکم رو واژن هم ریخت😑😑

واقعا سم بود اورژانسی 

اره ماهم دوران عقد واسه کان.. بحث زیاد داشتیم هرازگاهی هم گولم میزد بدون کان.. پیش میرفت خداروشکر که ...

من هم اوکی نیست هم حسش و متوجه میشم بدون اون بیشتره برا خودمم لذت بخش تره😑

وای🤣

منم مهر ماه فکر کردم باردارم با وجود اورژانسی 

بیبی خواستم بزنم ک بعد دو هفته تاخیر شدم

من هم اوکی نیست هم حسش و متوجه میشم بدون اون بیشتره برا خودمم لذت بخش تره😑وای🤣منم مهر ماه فکر کردم ...

دقیقا منم خودم بدون کان.. دوست دارم ولی خب استرسم میگیرم 

ما بعداز اینکه اومدیم سرخونه زندگیمون دیگه جلوگیری طبیعی داریم

فقط خدا کمکمون کنه😐🙏🏻

🤍🐼🥥