2777
2789
عنوان

فقط متاهل ها بیان🥵

1550 بازدید | 36 پست

سلام ❤️

کسایی که متاهلید مخصوصا عقد چجوری جلوگیری میکنید؟🫠

من عقدم و خیلی استرس بارداری میگیرم

همسر هم اصلا با ک ..اوکی نیست

موندیم دیگه

طبیعی هم که دردسر داره و بعضی وقتا مشکوک میشه 

ال دی بخور

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

با همونی که گفتی اوکی نیست ، ادامه بده 

قرار نیست توی عقد از همه لحاظ تامین بشه 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کا ندوم 

قرص و امپول ضرر داره اصلا استفاده نکن 

همون کان خوبه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

با همونی که گفتی اوکی نیست ، ادامه بده قرار نیست توی عقد از همه لحاظ تامین بشه

چرا اینقدر سخت میگیرید

نیومدم که باهاش بجنگم

خب قشنگ متوجه شدم حسش کم میشه دیگه اوکی دادم بیخیال این مورد شیم😅

از ابتدا طبیعی جلوگیری میکردم، ده سال میگذره. اگر حساس نیستید قرص مصرف کنید

ما هم فعلا طبیعیه

ولی خب ی سری در رفت اورژانسی خوردم تا دو سه هفته بدنم بهم ریخت😓

سر همون همش استرس دارم حتی تو را..بطه هم فکرم درگیر بارداری میشه اذیت میشم

خوبه مردام یه کم احساس مسئولیت بکنن نه که فقط به فکر لذت و راحتی خودشون باشن تا شما استرس بگیری

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

چرا اینقدر سخت میگیریدنیومدم که باهاش بجنگمخب قشنگ متوجه شدم حسش کم میشه دیگه اوکی دادم بیخیال این م ...

با خشونت که نگو بهش 😅 

در کل گفتم 

توی عقد زیاد پیش همدیگه نمون

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

ما هم فعلا طبیعیهولی خب ی سری در رفت اورژانسی خوردم تا دو سه هفته بدنم بهم ریخت😓سر همون همش استرس د ...

قرص بهتره زیر نظر پزشک مصرف کنید. چون اگر طولانی مدت باشه، برای مدتی نازایی میاره

باید دورانی که تخمک گذاری میکنیدرو بدونی و اون تایما مواظبت کنیمن تو دوره قبل پریودی نامزدمو آزاد می ...

اون بار دقیقا تو تخمک گزاری طبیعی جلوگیری کردیم و شک کردیم قرص خوردم 

اره من که رو تایم تخمک گزاری دیگه حساس شدم