2777
2789
عنوان

به اتاقم چ رنگی میاد

130 بازدید | 12 پست

بچه ها من اتاقم کلا سفیده، کمد دیواریم هم رنگش کلا سفیده، پنجره هم داره اتاق خابم، میخام بدونم چه رنگی برای پرده پنجره انتخاب کنم؟؟ ک اتاقم شیک و زیبا دیده بشه، و فرشینه چه رنگی باشه؟؟؟ وتختم چع رنگی باشه؟؟؟؟ 

یاسی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته بگم قرنیریش مشکیه!

اخه چرا مشکی و سفید 

ادم سرسام میگیره 

نمیشه رنگش کرد؟

میتونی ترکیب طوسی و سفید و فیروزه ای بکار ببری مشکی هم بهشون میاد 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اخه چرا مشکی و سفید ادم سرسام میگیره نمیشه رنگش کرد؟میتونی ترکیب طوسی و سفید و فیروزه ای بکار ببری م ...

البته با یکمی رنگ نارنجی ملایم یا خردلی. جهت بیروح نشدن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

سلام عزیزم میشه در خواستم رو قبول کنی؟

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤