2777
2789
عنوان

دختر کم توقع خوبه یا بده🤔

409 بازدید | 33 پست

من خیلیییی دختر کم توقعی هستم

و طرز فکرم اینجوریه که توی این گرونی ، شاید طرف به اندازه کافی پول نداشته باشه ، برای تولدم اگر یک تبریک هم بگه کافیه ( البته اگر نداشته باشه ، اگر داشته باشه و نکنه یعنی خسیسه که منم نمیتونم آدم های خسیس رو تحمل کنم )

و از طرف کادو های میلیونی توقع ندارم ، یک دستبند یا یک قهوه دوتایی تو خیابون برام واقعا کافیه 

درحدی کم توقعم که اگر روزی بخوام ازدواج کنم ، مهریه هیچی نمیخوام ، زندگی با عشق خیلی برام مهم تر از پولی هستش که میاد و میره

مامانم بهم میگه خنگی انقد کم توقعی😂

حالا واقعا خوبه انقد کم توقع بودن یا نه؟

یک عدد احمق هستم🎀

من دخترم نمیتونم بگم آره یا نه ولی اگه خودمو بذارم جای پسرا براشون عالیه 🤣

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ذاتا خوبی 

ولی اکثریت مردای ایرانی  جنبه کم توقع ندارن

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

ولی جدی یکم توقع بیار بالا خودتو پایین مگیر انقد

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

تعادل مهمه

سعی کن تو زندگیت تعادلو رعایت کنی

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

نه خوب نیست  عزیزم 

کم توقع باش ولی تا یه حدی  چون هرکسی قدرشناس نیست هیچکس ازت تشکر نمیکنه بگه چقدر خوبی 

من جای همهٔ ستاره ها را می دانستم زمانی که هنوز آسمان تأسیس نشده بود🌠

بله خوبه بستگی ب طرفم داره البته

وای وای امضات😁

تعادل داشته باش، یه چیزایی و باید بخوای ارزش خودته مث مهریه قرار نیست دست کنه تو جیبش همون لحظه ۵۰۰ تا سکه رو بده ولی قرار باشه از همه چی بگذری پس فردا میگن رو دست پدر و مادرش مونده بود یه چیزی هم دادن دختر شونو گرفتیم، 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت